Naslovna / Bonus za dušu / Reizdanje romana koje zaokružuje put individualne promene
Moja baba zen budista
Siniša Ubović
Reizdanje romana koje zaokružuje put individualne promene Moja baba zen budista Siniša Ubović

Reizdanje romana koje zaokružuje put individualne promene
Moja baba zen budista
Siniša Ubović

moja baba zen budista“Učite od drugih, ali uvek se setite da ste sami sebi najbolji učitelj”

Kroz život učimo i kroz život su nas učili. Često smo slušali te poruke a češće ih nesvesno upijali. Sa godinama sve više verujemo u mudrosti naših starih, baka, deka, nekih prijatelja i rođaka koji su jednostavnim rečenicama prenosili velike mudrosti. Nekada smo ih razumeli a nekada ne ali sa godinama sve više shvatamo kolika su znanja života i iskustva posedovali .

Motivacioni trener, glumac i edukator Siniša Ubović pomaže nam i romanom Moja baba zen budista “ da iskoristimo sve svoje potencijale kako bismo živeli ispunjenim i kvalitetnim životom. Roman je jedinstven na ovim prostorima jer na pitak i jasan način predočava kako možemo da sagledamo svoje kapacitete i usmerimo ih u najboljem mogućem pravcu. Vera u mudrost i sposobnost svih nas da napravimo najbolju verziju sebe toliko je snažna da će svakog čitaoca inspirisati da pronađe tog boljeg sebe.

“U sebi imate mnogo više nego što možete i da zamislite. U sebi imate sva pitanja i sve odgovore. U vama je snaga koja može da stvara najneverovatnije svetove”.

Nakon velikog i brzog uspeha knjige Siniše Ubovića “Jači od bola” autor ističe još neke važne činjenice.

 “Najnovija svetska istraživanja pokazuju da je MOTIVACIJA jedno od polja koje je za savremenog čoveka primarno. Nedostatak energije je nešto što mnogi prepoznaju kao svoju najveću prepreku. Upravo zbog nedostatka motivacije i nedovoljno energije na svakodnevnom nivou, ne čudi to što nismo u stanju da ostvarimo željene rezultate, da budemo fokusirani, da pronađemo smisao i da budemo zadovoljni i srećni”, ističe Siniša.

Važne motivacione poruke prate i  svako poglavlje romana Moja baba zen budista i podsetnik su za negovanje svih onih misli i obrazaca ponašanja kojima bi trebalo da stremimo. U priči glavnog junaka Nikole, i kroz njegov odnos sa bakom, čija ga životna mudrost obasjava i pokreće na razmišljanje, svi se lako možemo prepoznati. A to i jeste smisao ove knjige.

“Ne pitajte se šta bi drugi mogli da urade za vas, zapitajte se, svakoga jutra, šta je ono što možete tog dana vi, sami, da uradite za sebe”.

Siniša Ubović jedan je od najvećih regionalnih stručnjaka iz oblasti ličnog razvoja i jedan od 12 svetskih trenera  koji poseduje licencu za obučavanje i budućih trenera Heal Your Life programa baziranog na metodologiji Lujze Hej (Louise L. Hay).

Foto: Pixabay