joga ples

Radionice sa Džekom Valdasom
Prosvetljujući joga ples

Vreme: 17. i 18. novembar 2018. 
Mesto: Beograd, Plesni centar, Dobračina 30A, drugi sprat

Džek Valdas (Jack Waldas) je profesionalni plesač i jogin, autor knjige “Street Yoga” (Kösel Publishing House), koja je pre nekoliko godina izabrana za joga knjigu godine.
Kroz njegove specifične programe Anandansa i Moć pume, učesnici će moći da iskuse pokret, svoje telo i jogu na drugačiji način.

yoga ples Džek Valdas

Tokom svoje duge plesačke karijere Džek je testirao efekte joge na svome telu i emocionalnom biću. Ovo iskustvo joge na ivici fizičke i mentalne mogućnosti čini osnovu za Anandansu – njegov sopstveni razigran spoj joge i plesa, meditativnog stanja uma i izražajnog pokreta.
Pri završeku svoje plesne karijere Džek je posvetio život unapređenju znanja o jogi, radu sa telom i aktivnostima za očuvanje zdravlja. Završio je obuku za Prana Flow jogu, Anusara jogu, Spiral Dynamic mehaniku tela, a proučava i joga terapiju, Thai masažu i Tai Či.
Džek živi u Minhenu sa suprugom i dve kćerke. Jedan je od direktora Spanda joga obuke za učitelje joge, podučava ples i jogu i održava radionice po svetu.

http://www.artyogacenter.rs/jack-waldas-ballet-and-yoga-teacher-about-dance-yoga-and-interrelatedness-between-them/

Jack Waldas održaće u Beogradu dve radionice.

1.Anandansa – Prosvetljujući joga ples 

Joga i ples čine savršen spoj. Joga “osvetljava” telo iznutra, ples deli tu unutarnju svetlost sa svetom. Upotpunjuju jedno drugo. Anandansa povezuje zapadnjački ples sa istočnjačkim metodama poput joge, Tai-čija, Tai – masaže. Takođe, uključuje modernu bio-mehaniku kojom se bavi spiralna dinamika, fascijalno istraživanje i savremena poravnanja u jogi. 

Pages: 1 2