Naslovna / Bonus za dušu / Iskreno proslavili 3. rođendan
emisije “Iskreno sa Aleksandrom Simić”
Iskreno proslavili 3. rođendan emisije “Iskreno sa Aleksandrom Simić”

Iskreno proslavili 3. rođendan
emisije “Iskreno sa Aleksandrom Simić”

Glumci, muzičari, sportisti, umetnici, novinari, zajedno su proslavili ljubav i iskrenost . U jednom beogradskom restoranu okupili su se kako bi poslali poruku da nam je iskrenost preko potrebna i da ne možemo pobeći od istine. Slavni su se sastali i kako bi čestitali jubilej rada TV autorke Aleksandre Simić i tri godine postojanja formata “Iskreno”.

Program proslave vodio je Voja Nedeljković, koji je takođe govorio o svojim životnim izazovima i saznanjima u životu a i ovoga puta vešto kombinovao humor i veliki profesionalizam kako bi proslava bila što interesantnija i bolja.

Priznati TV autor Marina Rajević Savić istakla je da nemaju svi TV radnici dar da “otvore” sagovornika dok Aleksandri Simić to lako polazi za rukom, uz veliko vaspitanje i strpljenje da sačeka sagovornika i pravi moment kada je spreman za pitanja. Marina retko gostuje u emisijama, kao i njen suprug Dušan Savić, ali su imali poverenja u autorku iskrenog formata

Mirjana Bobić Mojsilović, veoma žustro i odsečno, u svom stilu, bez “uvijanja” čestitala je Aleksandri Simić i zamolila je da istraje u gajenju pravih tema, sadržaja i emisija. Uvrstila ju je u sam vrh voditeljskog zanata.

Naša velika i priznata umetnica Merima Njegomir gledala je emisiju i pre nego što je dobila poziv za intervju. Osećala se, kaže, vrlo prijatno i ističe da autorka Aleksandra Simić ima dar da od sagovornika čuje i ono što on sam možda i ne želi reći.

Proslavi su prisustvovali i advokat Toma Fila, Sanda Rašković Ivić, Minja Subota, Sanja Ilić, Kiki Lesendrić, Nenad Peruničić, Dule Savić, Ivan Bekjarev, Zlata Numanagić, Desko Stanojević, Renato Grbić, Zorana Šulc, Dragan Brajović Braja i druga poznata imena koja su gostovala u emisiji “Iskreno sa Aleksandrom Simić”

Foto: Jakov Simović