Radionica

Radionica JA I MOJ PARTNER

Na radionici ćete saznati kako da letnje dane, godišnji odmor i prisustvo Sunca iskoristite za bolji odnos sa sobom i partnerom (bez obzira da li trenutno imate partnera ili ne).

Kroz ciljane vežbe, pitanja, zadatke i predavanje otkrijte:
■ koje su vaše primarne potrebe i očekivanja
■ šta sprečava njihovo zadovoljenje
■ kakva je vaša veza i kom obrascu pripada
■ kakva želite da bude i šta možete preduzeti
■ kako da uz pomoć Emocionalne energo terapije osnažite svoje Biće i odnose, poboljšate njihov kvalitet i učinite ih izvorom radosti

Emocionalno i duhovno sazrevamo kroz tri vrste odnosa: odnosa u našoj primarnoj porodici, odnosa sa partnerom, i odnosa sa svojom decom. U njima se odvija sve – od ucrtavanja naših mentalnih mapa i obrazaca do njihovog brisanja i ponovnog crtanja; od programiranja do reprogramiranja; od trauma do isceljenja; od frustracije do psihičkog imuniteta i snage.

U dobrom partnerskom odnosu ovo predstavlja najvažniji zadatak: kako da kroz uzajamnu ljubav, pažnju i razumevanje odemo korak dalje od obrazaca koje smo ustanovili kao modele ponašanja, otpustimo mehanizme odbrane i osetimo se bezbedno i prepušteno – jer pravi partneri igraju za isti tim i uvek su na istoj strani.

U praksi je, nažalost ovaj odnos često izvor nemira, rivalstva, osvete, trpljenja i produbljivanja bolnih tačaka i rana. Izuzetno je važno za vas same, vašeg partnera, vaše potomke (bilo da ih imate ili ne), i sve one koji vas okružuju, spoznati da samo od vas zavisi da li će vaši odnosi biti izvor radosti, spokoja i podrške ili obrnuto.

Radionicu vodi Ivana Kuzmanović, književnica, savetnik za lični razvoj, reiki majstor i učitelj meditacije.

Cena: 3.000 dinara
Broj mesta ograničen (12 učesnika)

Prijave/rezervacije samo na telefon: 063 377 869 (može i SMS)

Subota, 18. jun, od 16 do 20.30 časova

Beograd, Kolarčeva 5
u prostoru ReDuše
(preko puta pekare Toma)
interfon Medić, 5 sprat, stepenište II
Mapa: http://my.rs/ncv