Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Radionica
ANĐEOSKA VOLŠEBSTVA MANTRA PETE DIMENZIJE
Radionica ANĐEOSKA VOLŠEBSTVA MANTRA PETE DIMENZIJE

Radionica
ANĐEOSKA VOLŠEBSTVA MANTRA PETE DIMENZIJE

12. novembra 2015. god. u 18 časova
Mesto održavanja: Hotel Park, Njegoševa 2, Beograd

Kada energiju Anđeoske Volšebstva Mantre Pete dimenzije aktiviramo i pevamo ili recitujemo tiho naglas, svest se proširuje i dopušta osobi da se u potpunosti otvori i primi nove nivoe i dimenzije svog božanskog bića i kosmičkog života.
Ova Sveštena anđeoska mantra je univerzalna energija i možemo je primenjivati s bilo kojim ciljem: isceljivanje, postizanje ciljeva, harmonizacija odnosa, čišćenje prostora, čišćenje misli i emocija, oslobađanje od bilo čega i razvezivanje, blagoslov, osveštavanje i punjenje svetlošću jela i vode itd.
    
Tokom tri meseca biće sprovedene tri različite radionice, po jedna mesečno. Ukoliko ne želi, praktičar ne mora prisustvovati svakoj radionici. Tokom radionica prisutni će naučiti kako se tehnika Anđeoska Volšebstva Mantra u svojim različitim verzijama koristi za postizanje cijeva, za isceljenje, za harmonizacju odnosa… Radeći s ovom energijom u velikoj grupi, zajedno, na radionicama postižemo mnogo moćnije rezultate, čak i kada radimo na ličnom problemu, za koji znamo samo mi i niko drugi.

Uslov za učešće na radionici ne postoji
Radionicu održava: Reiki učitelj Margarita Milenković
Trajanje radionice: 1,5-2h
Kotizacija za učešće na jednoj radionici iznosi: 1.500 dinara

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora uduženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na broj telefona: 065 905 22 22 ili na mail: aida@reiki.rs