unutrašnji svet

Kako vaš unutrašnji svet, kreira vaš spoljašnji (drugi deo)
Živite svaki dan sa dobrim namerama

Zakon vibracije je stvaran. Vaša energija, frekvencija i vibracija direktno utiču na vaše misli i okruženje. Iz tog razloga, budite svesni šta se dešava u vama i oko vas. Okružite se onime što želite u životu, ispunite svoj um pozitivnošću i svrhom, šaljite ljubav svima oko vas, i živite svaki dan sa dobrim namerama.

Evo nekoliko jednostavnih a korisnih stvari koje za podizanje vibracije predlaže Sendi Galager, jedna od osnivača Proctor Gallagher Instituta (zajedno sa Bobom Proktorom):

1. Šetnja u prirodi.
Našem telu je potrebno prirodno svetlo i vazduh. Priroda obezbeđuje frekvencije koje su kompatibilne sa našim ličnim frekvencijama. Prirodni zvuci ptica koje pevaju i šum vetra kroz drveće pomoći će nam da smanjimo stres, a samim tim i da podignemo našu ličnu vibraciju i frekvenciju. Ako niste ljubitelj hodanja, nađite parče zemlje, izujte se i ponovo se povežite sa “Majkom Zemljom”. Ona će pokrenuti svoju MAGIJU.

2. Preuredite vaš prostor.
Neuredan životni prostor može da bude izvor stresa, ma kako se to vama činilo nevažnim. Samim čišćenjem, vi ćete pojačati svoju vibraciju.

3. Unesite sveže cveće u vaš dom.
Sveže cveće u vašem domu odmah će popraviti raspoloženje, a verovali ili ne – može vam pomoći da se osećate manje zabrinuto i uznemireno.
Probajte. Svaki pokušaj je novi korak ka ispunjenju.

Priredila: Isidora Miletić