Prvi rođendan emisije Iskreno sa Aleksandrom Simić Iskrenost nema alternativu

Prvi rođendan emisije Iskreno sa Aleksandrom Simić
Iskrenost nema alternativu

Teoretičari medija ističu da se ovim formatom talk show intervju “1 na 1” ponovo vratio na male ekrane, posle duže pauze, ali sada u potpuno drugačijoj vizuri. Smirenost koju gosti pokazuju takođe je svedočenje dobrog puta i tema koje se postavljaju ispred njih. Činjenica je da su neki od gostiju prvi put progovorili o svojim krizama, traganjima, podarili koji savet gledaocima i otkrili koliko je zamišljanje bezbrižnog života, ispod svetlosti reflektora, zapravo naša mašta i pogrešna slika o stvarnosti ovih ljudi.

Dragan Vujić Vujke i Branka Petrić sa Aleksandrom

Dragan Vujić Vujke i Branka Petrić sa Aleksandrom

“Nisam očekivala da će gosti u toj meri biti iskreni, samo sam verovala u svoju ideju i želela. Ovo je bilo samo zagrevanje jer slede nove priče i nove reči koje će nam svima pomoći. Mogu samo da kažem da imam pristanak nekih osoba koje retko daju intervjue i da sam jako srećna i zahvalna. I meni je sada lakše jer znam da smo svi na istom putu i želimo da budemo bolji jedni prema drugima, da više volimo i budemo voljeni, da pozitivnije gledamo na pojave oko nas i da više radimo i budemo okrenuti ka sebi” zaključuje Aleksandra.

Emisija Iskreno sa Aleksandrom Simić već je utemeljila svoj stalni premijerni termin, petkom od 23 h na TV Naša. Gledaoci mogu pratiti  intervjue i u dva reprizna termina, subotom od 19 h i nedeljom od 17 h.

TV BN reemituje emisiju na zemaljskom i satelitskom kanalu, tako da se može pratiti na teritoriji cele BIH i u inostanstvu.

Foto: Marina Lukić; Fabrika fotografa
Antistres misao