Kaliopi

Kaliopi u emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić
I KADA MI JE TEŠKO JA SE ZAHVALIM BOGU

27. mart u 17 h. – TV Naša

Srećna sam što imam prijatelje koji su uvek bili iskreni i spremni da kažu šta misle čak i onda kada mi je bilo teško da ih čujem. Rizikovali su i da me izgube ali su uvek govorili istinu, iskrena je Kaliopi i dodaje da uz pomoć prijatelja prava poruka uvek stigne do nas samo je pitanje u kome trenutku ćemo je čuti.

Kaliopi ne krije da je imala teških trenutaka u životu ali dodaje da baš iz tih trenutaka učimo velike životne lekcije i postajemo bolji ljudi. „Uvek se zahvalim Bogu, ali za teške situacije i više jer se iz takvih trenutaka uče jako važne životne lekcije“, iskrena je Kaliopi.
Danas ne dozvoljava komentarima i nevažnim ljudima da je povrede i kaže da ju je sin učio mnogim životnim istinama još od malena i da svi ljudi treba da gledaju u najmlađe i da uče od njih.
Kaliopi otkriva da joj se desi i loša misao, i greška, i da se u tim trenucima pomoli za oprost jer smatra da nam se loše misli koje pomislimo vraćaju kao bumerang.

Kaliopi sa Aleksandrom Simić govori o detinjstvu i zaštićenosti u porodici, o prvim rušenjima ega u pevanju, o teškim životnim bolima u kojima profesionalci moraju izaći na scenu.
Ovih dana sa punom posvećenošću okrenuta je ka Eurosongu na kome će ove godine predstavljati Makedoniju sa pesmom Dona koja je i izraz zahvalnosti svim njenim prijateljima i ljudima koji su je pratili i prate na njenom životnom putu.
U budućnosti želi da učini još mnogo dobrih stvari. Sada dozvoljava da je drugi istinski poznaju i voli sebe kada ćuti. Oseća se radosno kada vidi tuđu radost i danas bira da ne prosipa energiju na nebitne stvari. Za ljubav smatra da postoji onda kada ne razmišljamo da li je ima, već je osećamo.
Emisija se premijerno emituje u nedelju 27. marta u 17h na TV Naša, i u repriznim terminima u sredu 30 marta u 13h, i u petak 1 aprila u 23h.

Foto: Aleksandra Popović