Thetahealing – Teta isceljivanje

Predavanje o tehnici Thetahealing – Teta isceljivanje

Novi Sad, subota 10.9. od 18 sati, studio Joga Hipokrat
Predavanje vode Tamara i Nikos Pahnoglu, sertifikovani ThetaHealing® instruktori

Učesnici predavanja će biti upoznati sa metodom Teta isceljivanja, kojom se trenutno u svetu bavi oko 500 000 praktičara. Biće predstavljene prednosti rada pri teta frekvencijama moždanih talasa (4-7 Hz), kada je podsvest potpuno pristupačna i otvorena za pronalaženje uzroka problema i njihovo trajno otklanjanje. Prisutni će se upoznati sa osnovama rada na verovanjima (programima u podsvesti koji nas čine takvim kakvi smo u ovom trenutku) i rada na osećajima, metodom kopanja za pronalaženje temeljnog verovanja koje uzrokuje negativne situacije i čije otklanjanje donosi duboka i trajna isceljenja, upoznaće se sa radom na genima, fragmentima duše, manifestaciji srodne duše, materijalnog izobilja, radom sa anđelima čuvarima i očitavanjem budućnosti.

Cilj predavanja je da, pored upoznavanja sa osnovnim principima same metode, polaznicima pruži i praktični uvid u neke od blagodeti koje tehnika donosi. Polaznici će naučiti kako da lako popravljaju svoju auru i vrše energetski odmak, kako da se mišićno testiraju radi dobijanja informacija iz svoje podsvesti u cilju samospoznaje i pronalaženja uzroka neravnoteže u različitim segmentima života. Biće uvedeni u budno teta stanje uma i naučiti kako da otvaraju i uravnotežavaju svoje čakre, da čiste auru od neželjenih energija niskih vibracija i tuđih energija, da šalju isceljenje svojim ćelijama, sebi kao fetusu u materici i manifestuju ono što žele u svakodnevnom životu. Ukoliko žele u podsvest će im biti instalirani neki veoma korisni programi i osećaji koji im mogu mnoge aspekte života pokrenuti na bolje.

Predavanje traje 2 sata i predstavlja uvod u Osnovni DNK seminar Teta isceljivanja, koji će se u Novom Sadu održati 14.-16. oktobra.
Prisustvo predavanju je besplatno i nije potrebno prijavljivanje unapred.
тета4_мал_theta_healing_630x298