Naslovna / Dobre priče / Pravi izbor profesije, ali i partnera su osnova uspeha
NAŠA ZAJEDNIČKA PRIČA
Pravi izbor profesije, ali i partnera su osnova uspeha NAŠA ZAJEDNIČKA PRIČA

Pravi izbor profesije, ali i partnera su osnova uspeha
NAŠA ZAJEDNIČKA PRIČA

Svakodnevni stres rešavaju šetnjama, vožnjom biciklama, plivanjem, preko zime skijanjem. Jasmina naglašava da su fizički veoma aktivni i to je ono što ih najviše opušta od stresa.
– Volimo i film, a ponajviše druženje sa prijateljima i mladim ljudima sa idejama i inicijativama za nove poslove i poduhvate.

Jedno drugome su uvek bili velika podrška. Na pitanje u kojim segmentima života se najviše dopunjuju i da li je tajna osnova uspešnog braka i uspešnog posla u neku ruku ista, dr Knežević kaže da su ljubav i podrška najvažniji za bilo koji uspeh.
– Moj suprug je moja najveća podrška, ljubav, inspiracija… Smatram da je, kao i izbor profesije, tako i izbor životnog partnera od krucijalne važnosti za srećan i uspešan život. Kada se tu kockice spoje, sve je lakše, jer ljubav, plemenitost i razumevanje, rešavaju i najteže probleme. U svemu sam imala njegovu podršku, bez obzira da li je to bila poslovna odluka ili izbor haljine.

belmedic01

Izbor profesije i izbor životnog partnera su od krucijalne važnosti za srećan i uspešan život

Vizija mog života. U trenucima kada obeležava ovako važan jubilej, kada rukovodi sistemom koji zapošljava 220 ljudi u stalnom radnom odnosu i 300 lekara konsultanata, dr Knežević nam otkriva viziju svog života, veliku želju da našem društvu ostavi jednu instituciju kao što je Bel Medic.
– To je inovativna ustanova, drugačija od svega postojećeg i ono na šta sam posebno ponosna, u njoj se i zaposleni i pacijenti osećaju kao jedna velika porodica. Želja mi je da Bel Medic bude regionalni lider i da hrabro bez kompleksa izađe na svetsko medicinsko tržiste, da se takmiči i da ponekad pobeđuje.
A jedna takva pobeda je svakako titula nacionalnog šampiona u kategoriji odnos prema pacijentima/klijentima koji je Opštoj bolnici Bel Medic nedavno dodelio stručni žiri „European business awards“ (Evropska biznis nagrada).

Tekst: Jasmina Stefanović