Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / BARS RADIONICA
sa Vladicom Đorđević i Jelenom Milanović
ISKUSITE PROMENU KROZ RADOST
BARS RADIONICA sa Vladicom Đorđević i Jelenom Milanović ISKUSITE PROMENU KROZ RADOST

BARS RADIONICA
sa Vladicom Đorđević i Jelenom Milanović
ISKUSITE PROMENU KROZ RADOST

13. oktobar od 8:30 do 16:30h
Maršala Birjuzova 28a, Beograd

ACCESS BARS je jednostavna tehnika koja će vam omogućiti da sa lakoćom dođete do promena koje želite, bez drame, traume, uslovljavanja i ograničenja

Za samo jedan dan možete da ovladate praktičnim radom i teorijskim delom. Na obuci ćete “primiti” i “dati” dva BARS tretmana i steći zvanje Bars praktičara. Dobićete priručnik sa detaljnim uputstvima za rad, raspored tačaka na glavi i sertifikat da možete raditi kao praktičar i to naplaćivati. Posle završene obuke imate mogućnost da u svakoj prilici pomognete sebi ili svojim najbližima, da doprinesete svojoj budućnosti i svom finansijskom budžetu.

Tretman se izvodi tako što se ruke polože na glavu klijenta i aktiviraju se 32 tačke (Bars) koje čuvaju memorisane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koje smo ikada imali o lečenju, novcu, starenju, isceljenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji…
BARSI se aktiviraju laganim dodirom i tako omogućuju energiji da nesmetano teče i otpusti naboje koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo.

Prednost ove tehnike je što su promene vidljive brzo u svim sferama života. Osoba koja prima tretman ne mora da zna šta se otpustilo i iz kog je to vremena, ne treba da se suoči sa prošlošću da bi promenila sadašnjost. Posle primljenog Bars tretmana u najboljem slučaju ceo vaš život se može promeniti na bolje u svakom pogledu, a u najgorem slučaju možete se osećati lagani, opušteni kao posle izvrsne masaže.

Access Bars je temelj tehnike Access Consciousness (set alata i tehnika dizajniranih tako da vam pomognu da promenite bilo koji aspekt u vašem životu sa kojim niste zadovoljni – stres, bezvoljnost, pesimizam, bolna stanja, loši partnerski odnosi, loš san, slab imunitet).

Cena: 220 evra ako dolazite prvi put, 110 evra ako ponavljate ili imate 16 -18 godina, za decu do 16 godina besplatno

Informacije i prijave na e-mail jmilanovic.office@gmail.com ili na telefon:
+381 63 23 33 51, Jelena Milanović, sertifikovani Bars Facilitator