Naslovna / Bonus za dušu / Održane prve Humanitarne press karaoke
SVI POBEDILI!
Održane prve Humanitarne press karaoke SVI POBEDILI!

Održane prve Humanitarne press karaoke
SVI POBEDILI!

Novinari pevali, poznati ih ocenjivali, a sve za pomoć deci!
Poznatima se pružila neverovatna prilika! Da ocenjuju, komentarišu i kritikuju nastupe predstavnika medija i to – u humanitarne svrhe

U Immo Outlet Centru na Novom Beogradu održano je prvo takmičenje Humanitarne IMMO PRESS karaoke, powered by Dove, na kojem su novinari pevali, a poznate ličnosti ih ocenjivale. Pobednik je imao privilegiju da odluči kome će detetu iz Fondacije “Budi human” donirati nagradu od 50.000 dinara.
Pobednik je postao urednik portala Telegraf.rs Aleksandar Jovanović, ali pravi pobednici su bili svi učesnici, članovi žirija i prijatelji koji su podržali ovu manifestaciju.

U sjajnoj atmosferi, uz pratnju Davora Jovanovića i njegovog benda “Koncertmajstori”, pred mikrofonom su se okušali brojni predstavnici medija: Mina Smiljanić sa Ženske TV, Jovana Vujašinović iz Novosti, Deana Đukić iz magazina Hello, Marko Spalević sa Naxi radija, Željka Zebić s portala Antistresvodic.rs, Vesna Dedić autorka emisije “Balkanskom ulicom”, Snežana Antonić i Aleksandra Vasić sa portala Pink.rs, Jelena Ivandić sa portala Informer.rs, ekipa Kurira, Jelena Petković sa Happy TV, Irena Atanasković sa TV Pink…

O pobedniku su odlučivali Aleksandar Šapić, Tanja Vojtehovski, Boris Trivan, Žika i Jelena iz Zane, Marko Stojanović, Jelica Kovačević, Ivan Tomić, Nenad Okanović, Žarko Stepanov, Danijela Vranješ, Boris Nikolić, Saša Mirosavljević Don, Filip Pat, Aleksandar Hadži Đurović i Đorđe David.

Sale Jovanović pobedio je zahvaljujući upečatljivom izvođenju starog hita Parnog valjka “Sve još miriše na nju” i legendarne pesme Bijelog dugmeta “Lažeš”, ali su mu tik za petama bili Vesna Dedić sa svojom verzijom Čolinih “Podlugova”, kao i duet dve Jelene – Petković i Ivandić, sa dve Zanine pesme “Mladiću moj” i “Majstor za poljupce”.
Brend Dove pripremio je poklone za učesnike i veliku donaciju za Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici.

U revijalnom delu nastupio je nekadašnji član crnogorske grupe No Name Bane Nedović, a program su vodili novinari Marina Kotevski-Mandić i Aleksandar Saša Ignjatović.