Naslovna / Bonus za dušu / Nova pozorišna predstava „Rijaliti obračun“
Lekoviti smeh teatra
Nova pozorišna predstava „Rijaliti obračun“ Lekoviti smeh teatra

Nova pozorišna predstava „Rijaliti obračun“
Lekoviti smeh teatra

Čini se da od rijaliti programa ne možemo pobeći, možemo da ne znamo kako se zovu, kada se emituju i ko u njima učestvuje, ali nije moguće izolovati se potpuno

Ekipa ljudi odlučila da dovede rijaliti i u pozorište, ali na potpuno neočekivan način. Onaj, koji nam ne spušta kriterijume i ne ubija moždane vijuge, već, kao i svako pozorište, osećamo da smo dobro iskoristili vreme.
Još ako ima i mnogo smeha, kao u novoj pozorišnoj predstavi „Rijaliti obračun“, onda smo zaista pametno završili dan. I ne samo smeha već i zanimljivih obrta. Što se i očekuje od izuzetnog novinara, voditelja i pisca, Vanje Bulića, kome je ovo prvi dramski pozorišni tekst.

rijaliti2

Ovo je jedan od naizgled laganih komada sa troje glumaca na sceni. Briljira Ivan Bekjarev u ulozi matorca Anđelka, biznismena i političara kome status i račun u banci u krevet dovode znantno mlađu, zahvaljujući rijalitiju popularnu, Kokanu. Lik devojke pristigle u Beograd iz siromašne porodice iz unutrašnjosti odlično glumi Danina Jeftić. Tu je i sjajni Igor Damnjanović kao Švaba, Kokanin dečko iz rijalitija, i to radi energično i toliko realno da bi oni koji ne znaju da je glumac pomislili da on zaista i jeste došao na scenu iz nekog rijaliti programa!
I šta je sad tu dobro ako se zove „Rijaliti obračun“? Šta radi rijaliti u pozorištu?

rijaliti3