Rijaliti obračun

Nova pozorišna predstava „Rijaliti obračun“
Lekoviti smeh teatra

Čini se da od rijaliti programa ne možemo pobeći, možemo da ne znamo kako se zovu, kada se emituju i ko u njima učestvuje, ali nije moguće izolovati se potpuno

Ekipa ljudi odlučila da dovede rijaliti i u pozorište, ali na potpuno neočekivan način. Onaj, koji nam ne spušta kriterijume i ne ubija moždane vijuge, već, kao i svako pozorište, osećamo da smo dobro iskoristili vreme.
Još ako ima i mnogo smeha, kao u novoj pozorišnoj predstavi „Rijaliti obračun“, onda smo zaista pametno završili dan. I ne samo smeha već i zanimljivih obrta. Što se i očekuje od izuzetnog novinara, voditelja i pisca, Vanje Bulića, kome je ovo prvi dramski pozorišni tekst.

rijaliti2

Ovo je jedan od naizgled laganih komada sa troje glumaca na sceni. Briljira Ivan Bekjarev u ulozi matorca Anđelka, biznismena i političara kome status i račun u banci u krevet dovode znantno mlađu, zahvaljujući rijalitiju popularnu, Kokanu. Lik devojke pristigle u Beograd iz siromašne porodice iz unutrašnjosti odlično glumi Danina Jeftić. Tu je i sjajni Igor Damnjanović kao Švaba, Kokanin dečko iz rijalitija, i to radi energično i toliko realno da bi oni koji ne znaju da je glumac pomislili da on zaista i jeste došao na scenu iz nekog rijaliti programa!
I šta je sad tu dobro ako se zove „Rijaliti obračun“? Šta radi rijaliti u pozorištu?

rijaliti3

Pages: 1 2