FENG SHUI SAVETI ZA LJUBAV

Nemate partnera ili ste nezadovoljni sadašnjom vezom
FENG SHUI SAVETI ZA LJUBAV

Niste u ljubavnoj vezi, ili ste nezadovoljni onom u kojoj se nalazite… Preispitajte sopstvene emocije i, uz pomoc nekoliko feng šui tajni, uspostavite ravnotežu u ljubavnom životu

ČIŠĆENJE EMOCIJA
U kineskoj medicini, emocije se smatraju glavnim uzrocima bolesti. Negativne emocije zamagljuju um i remete unutrašnju energiju. One stvaraju blokade u određenim delovima tela i izazivaju bolest. Ljubav je lek koji leči sve. Zato radite na sopstvenim emocijama. Ispraznite um od negativnih emocija pomoću MEDITACIJE.
Feng Shui savet: meditacija čišćenja emocija – opustite se, udahnite duboko, zatvorite oči, i zamislite ispred sebe reku koja teče od vas. Bacite niz reku sve loše emocije koje vas muče. Osetite kako hladnoća vode prolazi kroz vaše telo, izvlači sve negativne emocije iz vašeg tela, i odnosi ih sa sobom.

PRIZIVANJE PARTNERA
Sve što želite u životu stvarate sopstvenim umom. Stvaranje mentalne slike idealnog partnera jedna je od tajni koja se uči. Vladati mnogim stvarima u životu je značajnije nego prepustati se neplaniranim događajima. Vašeg partnera zamislite što preciznije, sa što više detalja: kako izgleda, kako se oblači, gde radi, šta vozi, koje vrline ima, koje mane, kakav osmeh, kako vas gleda…
Pišite u svesku želja sve ono što zamišljate u vezi njega i opišite sve tačno onako kako ste zamislili, i uvek u sadašnjem vremenu. Često čitajte to što pišete, jer time stvarate magnetne vibracije ostvarenja.
Feng Shui savet: spavajte na francuskom krevetu sa postavljenom posteljinom i jastukom za budućeg partnera. Time očekujete da uđe u vaš život. Zato ste i napravili MESTO ZA NJEGA.

UKOLIKO IMATE PARTNERA, A NISTE ZADOVOLJNI DATOM VEZOM
Postoje problemi u vašoj spavaćoj sobi. Kada ste poslednji put obavili generalno sređivanje vaše sobe, pomerili nameštaj, razmestili sobu, napravili novi raspored, bacili sve nepotrebno što se nalazi u njoj, razbili stagniranu energiju, okrečili zidove, izneli na prozor ćebad i jorgane da upiju sunčevu energiju, kupili novi jastuk…? Najteži oblik energije jeste stagnirana energija. Ona zadržava stare probleme. Želite osveženje u sadašnjoj vezi, u kojoj niste zadovoljni? Poradite na energiji spavaće sobe.
Feng Shui savet: poradite na energetskoj frekvenciji vaše sobe, i to što pre.
Raščistite staro, razbijte stagnirano i napravite mesta za promene. Neka bude šta treba da bude, samo budite OTVORENI za prijem svega dobrog što treba da uđe u vaš život.

Tekst: Sandra Drinčić, međunarodni feng šui stručnjak
Izvor: www.fengshuitajne.com