Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Napiši svoju novu životnu priču
Kreativni i transformativni online program sa Jelenom Stefanović
Napiši svoju novu životnu priču Kreativni i transformativni online program sa Jelenom Stefanović

Napiši svoju novu životnu priču
Kreativni i transformativni online program sa Jelenom Stefanović

Vreme: ponedeljkom od 07. do 28. maja od 18-20h

Kako bi bilo da možete da počnete svoj život iz početka? Kakve biste izbore pravili i kakva biste iskustva kreirali?

Zamislite da imate ispred sebe prazan list papira, magičnu olovku kojom ispisujete ono što se posle materijalizuje i beskonačne mogućnosti da napišete bukvalno bilo šta – šta biste napisali? Kakvu životnu priču biste osmislili?

O sebi, životu i misaonim procesima saznajemo najbolje kroz istraživanje, kreativnost i igru. Kad odrastemo, to uglavnom prestanemo da radimo.

“Napiši svoju novu životnu priču” je kreativni i transformativni program autorke Jelene Stefanović koji predstavlja kombinaciju pisanja i fasilitiranja, elemenata psihologije i kreativnog koučinga kroz umetničku edukaciju i alternativne metode samospoznaje. Kroz četiri različita segmenta postavljamo temelje same priče, a istovremeno preispitujemo mnoge izbore, verovanja, tačke gledišta i sklanjamo sa puta sve što nam više ne služi. Suština je u kreativnosti, istraživanju, postavljanju pitanja i osnaživanju unutrašnjeg deteta koje je izvor kreacije ljudskog iskustva.

Kome je program namenjen?

Ovo je program za one “drugačije”. Za one koji duboko u sebi znaju da su večita deca koja su se uželela igre i istraživanja nepoznatih svetova. Namenjen je svima koji hoće više od života; onima koji znaju da ima još nešto što nisu ispitali, probali, dokučili; onima koji se teško uklapaju i koji ne žele da prihvate nešto što ionako ne valja. Za one koji hoće da unesu život u sve što rade, jer im je rutine preko glave; za one koji hoće da lete na krilima inspiracije i neograničene mašte. Program je za one koji su uprkos znanju, napornom radu i trudu svesni da su tek upalili motor, ali da još uvek nisu izašli iz garaže. Ili možda jesu, ali i dalje voze samo po svom delu grada u prvoj i drugoj brzini… A to je tako dosadno!

Ovo je jedan od vrlo zabavnih i laganih načina da uistinu upoznate sebe i svoje misaone procese i da napravite neke sasvim drugačije izbore. Ako ne otključate neke delove svoga uma, nikada nećete saznati šta je sve moguće – jer u životu možete ostvariti samo ono što se prvo u umu pojavi kroz pitanje i igru!

Dakle, kako bi izgledao vaš život da se samo vi pitate?

Ako vas sve ovo golica i pokreće, onda je ovo program za vas.

“Napiši svoju novu životnu priču” obuhvata četiri povezane online radionice koje će se održati u maju mesecu svakog ponedeljka u terminu od 18 do 20h. Počinjemo 07. maja, nastavljamo 14. i 21. maja, a završavamo ovaj ciklus 28. maja.

Posle svake radionice ćete osetiti ogromnu promenu, jer ćete dovesti u pitanje sve ono u šta ste do sada verovali, razmišljaćete o onome o čemu nikad ranije niste, otpustićete sva ona ograničenja koja ste sebi nametnuli (ili ste ih preuzeli od drugih) i dobićete savršenu jasnoću o tome šta dalje treba da činite i u kom pravcu treba da idete.

Radionici možete prisustvovati online iz bilo kog dela sveta, a pitanja postavljati preko mikrofona, kamere ili chat polja – preko tableta, telefona, laptopa ili kompjutera. Nakon uplate, dobijate link za učešće.

Plaćanje je na bazi članarine pri Centru za kreativni i umetnički lični razvoj. Postoji mogućnost i individualnih online radionica.
Za prijave i više informacija, možete se javiti preko mejla junkiesoultribe@gmail.com ili preko linka događaja na Facebooku https://www.facebook.com/events/188425961781848/

Više o autorki programa:
junkiesoul.com

Foto: Pixabay