osmeh

Miris pozitivnog duha
Tamo gde ima osmeha, ima i uspeha

Sada kada znate kako osmeh deluje na druge i kako osmeh deluje na vas, ne budite škrti – podelite ga, darujte ga, ulepšajte dan i sebi i drugima. Dok se osmehujete, vi odajete utisak uspešne osobe, osobe pune samopouzdanja, delujete srećno, zadovoljno, lepo i odašiljete takve vibracije, koje se prenose na one koji su spremni da ih prime.

miris kolumna

Još nešto, dragi moji čitaoci – nikada nisam videla lice sa osmehom koje nije bilo lepo, a kažu da je osmeh besplatan način da promenite izgled na bolje.

Osmeh privlači osmeh… testirajte ove moje reči. Kada ujutru ustanete i pogledate  sebe u ogledalu, osmehnite se toj osobi koju ugledate,  poželite joj dobro jutro sa osmehom na licu. Šta će se dogoditi? Pa i vaš odraz u ogledalu će se nasmešiti vama… i to je tako i nikako drugačije. Probajte to isto gde god da se nalazite, osmehnite se kolegi na poslu, radniku na šalteru, prodavačici, pacijentu, klijentima, suprugu, deci, komšiji… Videćete da će rezultati takvog testa biti neverovatni.

Nikada nemojte čekati da se nešto lepo desi pa da se tada smejete, neka osmeh bude vaš zaštitni znak, neka vaš osmeh krasi vaše lice, neka vas po osmehu prepoznaju… Samo tada ćete imati još razloga za osmeh. I još nešto, svaki dan proveden bez osmeha je, znajte, izgubljen dan.

Međutim šta se često dešava i kakav komentar možete da očekujete kada počnete to da primenjujete u svom životu? “Što se smeješ ko’ lud na brašno, ili kako možeš samo da se smeješ…”, i tako dalje… Nemojte da vas to obeshrabri, samo pomislite na dobrobit koju dobijate osmehom i samo nastavite tako…

Vaš osmeh će privući drugi osmeh jer ste vi na vibraciji osmeha… Ne možete biti ljuti, mrki, očajni i da očekujete da će razlog za smeh doći sam po sebi. To ne ide tako. Sve što u životu želite, budite na vibraciji toga… Budite srećni, da biste dobili još razloga za sreću, budite nasmejani … i eto vam ubrzo još razloga za smeh. To je tako i nikako drugačije.

Foto: privatna arhiva, Max Pixel

Pages: 1 2