Lisa Braun

Lisa Braun
NIKO NE MOŽE DA OSTVARI VAŠ SAN

Burna poslovna jesen
Brojne poslovne obaveze ne dopuštaju joj da bude duže vreme van Beograda jer istovremeno vodi izdavačku kući English book i organizuje manifestacije za koje misli da mogu biti dobar potencijal i šansa za Srbiju.
– Radim na organizaciji Foodfesta, koji je planiran za poslednju nedelju septembra. Doći će proizvodjači hrane iz Engleske kako bi predstavili svoje proizvode a nama je cilj da dođu i proizvođači opreme jer je njihova polovna oprema kvalitetna a veoma povoljna za nas.
Na jesen Lisa planira još jedan događaj u Krčedinu – Pasuljijadu, koja će okupiti ljubitelje ove hrane na opuštenom takmičenju u pripremi gastronomskog izazova.
– Turistička organizacija Inđije želi da ovu manifestaciju, kao i „Dane hleba i vina“, uvrsti u svoju turstičku ponudu na šta smo jako ponosni, kaže naša sagovornica.

Lisa 2
Vila Ravijojla u Krčedinu je otvorena za posetioce svakog vikenda

Etno-antistresno mesto nadomak Guče
Energiju koju širi oko sebe dama nemirnog duha usmerava na nove i nove projekte jer, kako kaže, niko ne može da ostvari vaše snove. A jedan od njenih je i formiranje Etno-antistres kampa na prelepim obroncima sela Tijanje, blizu Guče.
– Pre izvesnog vremena kupila sam na ovom mestu parče zemlje, odakle se vidi nekoliko planinskih venaca, sve do Crne Gore. Onda sam dokupila još jedan deo, pa još jedan, zatim sam postavila tri kolibe i ono što želim, polako počinje da dobija svoj smisao. A želja mi je da na ovom mestu napravim Etno-antistres kamp, sa zanimljivim sadržajima koji će posetiocima pružiti ne samo uživanje, već i potpunu relaksaciju u okviru umetničkih radionica.
Na ovom području ima čak 11 manastira, Ovčar banja nije daleko, a po rečima gospođe Lise, jedna od atrakcija mesta Tijanje je hrast za koji se smatra da ima lekovita svojstva.
– To je moja igra, niko ne može da ostvari moj san, može samo kasnije da ga nastavi, sa sjajem u očima čoveka koji ima svoju viziju, priča naša sagovornica.

Drugarice su velika podrška
Iako i u poslovnim obavezama uvek pronalazi veliku dozu uživanja, ponekad pravo opuštanje može da oseti tek kada se pomeri iz svog okruženja. Zato je Lisa, osim u Krčedinu i Tijanju pronašla još jedan raj, u selu Rajac nadomak Negotina. Naime, ponosna je vlasnica sedam Rajačkih pivnica, gde organizuje turističke ture i širi dobar glas o našoj zemlji kao izuzetnom domaćinu.
Na kraju ovog razgovora, koji je samo početak susretanja, naša sagovornica je otkrila šta je njen lični antistres, gde je potpuno opuštena, u miru sa sobom.
– Moje drugarice su moja velika podrška, volimo se i pazimo. Susreti sa njima mogu da me napune takvom energijom da ne postoji ništa što mi izgleda neostvarivo.

Tekst: Jasmina Stefanović

Pages: 1 2