Naslovna / Dobre priče / Lepota stečena godinama
Sestre u dosluhu sa prirodom
Lepota stečena godinama Sestre u dosluhu sa prirodom

Lepota stečena godinama
Sestre u dosluhu sa prirodom

Jeste li podelile poslovne obaveze, kojoj je koja pripala?

Apsolutno… previše bi bilo naporno da obe sve radimo! S obzirom da sam ja (Jelena) po struci medicinski radnik, kozmetičar i obučena u aromakozmetici i fitoterapiji, prirodno je da sam ja ta koja smišlja i usavršava recepture, i na kraju i pravi sam proizvod. Jasna ima jako puno iskustva u marketinškom i dizajnerskom sektoru pa je, bez mnogo premišljanja, njoj pripalo dizajniranje naše kolekcije/brenda, od ambalaže do etiketa, čineći ga jedinstvenim i prepoznatljivim. Isto tako, ona je zadužena i za vođenje naših društvenih mreža. Od skoro nam se pridružio I brat, koji sada vodi administrativni deo posla.

Koji je vaš najprodavaniji proizvod?

Sa sigurnošću možemo reći da su naši najprodavaniji proizvodi dezodoransi, kako u spreju tako i u stiku i nezaobilazni puteri za telo, koji su dostupni u pet aroma. Odabir omiljene arome je najčešći izvor slatkih muka naših kupaca.

Direktno iz prirode

Direktno iz prirode

Koji su vaši omiljeni proizvodi?

Što se nas tiče, imamo dva apsolutna favorita, losion za skidanje šminke sa ružinom vodicom uz pomoć kojeg se u nekoliko laganih poteza skida šminka sa lica i očiju, bez ikakvih iritacija i mleko (losion) za telo, koje ima izuzetno laganu teksturu, umiruje, neguje i hidrira kožu dok miris vanile, grejpfruta i lavande opušta i okrepljuje.

Ima li u vašem poslu stresa? Kako uspevate da mu doskočite, imate li neke svoje tehnike?

Svakako, pogotovo u današnje vreme, kada se svaka informacija ili usluga očekuje odmah i sada… i kada je pojam vikenda, tj. neradne subote i nedelje, otišao u daleki zaborav, barem kada radite za sebe. Na svakodnevnom nivou, trudimo se da primenimo tehniku koju mi zovemo “korak po korak”… rešavamo svakodnevne obaveze i probleme koji iskrsnu po prioritetu, koncentrišući se na trenutni zadatak, ne razmišljajući o drugim obavezamo kako se ne bi osetile preplavljeno i na kraju odustale od svega… znači, polako i korak po korak. Trudimo se i što češće da pobegnemo sa svojim porodicama van gradske vreve, u prirodu Deliblatske peščare, okružene borovom šumom, jezerima i livadama prepunih bilja. To je nama lek za dušu!

Koji je vaš životni san?

Jelena: Dovoljno slobodnog vremena i sredstava da putujem svugde i što češće! 🙂

Jasna: Kućica na moru, baš na samoj plaži, sa svojom porodicom i većim brojem usvojenih pasa, koje sam uspela da udomim 🙂 🙂 🙂 Možda nekome to zvuči čudno ali meni je to zaista životni san!

Zabeležila: Jasmina Stefanović