Naslovna / Dobre priče / Kvartet Habanera
Muzika kao inspirativan razgovor prijatelja
Kvartet Habanera Muzika kao inspirativan razgovor prijatelja

Kvartet Habanera
Muzika kao inspirativan razgovor prijatelja

Kvartet Habanera i ove posvećene devojke prenele su Rock na žice finog melodijskog instrumenta violine, a u numere domaćeg etno folk-a protkale su groove violončela tako da su bezvremenski pop hitovi dobili sasvim nov i drugačiji oblik.

habanera-quartet
Posebno ističu i vole da sviraju mladencima, na venčanjima i često su izbor za njihov najvažniji dan u životu i prvi ples. Kompanije poput Siemens, NIS, Ernst&Young i mnogih drugih su takođe muzički obogatile svoje događaje i proslave tonovima kvarteta Habanera a 11 godina postojanja svedoči o njihovoj ljubavi prema muzici i interpretaciji ali i o njihovim zajedničkim idejama i istom pravcu i putu na kom su jedna drugoj velika podrška u ostvarenju misije koja se zove muzika. Nastavljaju i dalje da stvaraju i pokreću nove ideje, ali i da se razvijaju i usavršavaju. I dalje sanjaju i veruju da su rođene za velike stvari i uspehe koje im muzika pruža.

Veruju i u misao da “Dobar kvartet je kao inspirativan razgovor prijatelja čije su ideje u međusobnoj interakciji.” – Stan Getz