Naslovna / Kolumne / Ivana Đorđević / Kolumna Ivane Đorđević
ONA KOJU ŽELE SVI
Kolumna Ivane Đorđević ONA KOJU ŽELE SVI

Kolumna Ivane Đorđević
ONA KOJU ŽELE SVI

Sve se ljudi moji, vrti oko seksa. Čak i kada pričamo o ženama – jedna drugoj zavide, sve zbog tog seksa. Ove koje ga nemaju, mrze sve koje ga imaju

U prirodi čoveka je da želi da ima seks, da bude intiman i poveže se energetski sa nekim do kog mu je stalo. Kako energetski, sigurno se pitate, da li sam i ja prolupala sad? Nisam, budite bez brige! Energetski se povežeš sa nekim, u svim onim slučajevima kada kažeš “da ste kliknuli”. Ali da bi se to desilo, valja da se konzumira taj seks.

Tu dolazimo do epicentra zemljotresa koju uzrokuje ljubomora žene prema ženi.

Imamo nekoliko tipova žena. One sa kojima bi svi. One sa kojima bi tek poneko, u slučaju krajnje nužde. I treći tip, za koji nismo sigurni da li bi iko. Negde zapne kod seksepila, negde kod pameti, a negde kod lepote. Znači, delimo na upadljive i neupadljive.

Shvatate da ovaj prvi tip žena, sa kojima bi bio svaki muškarac, 95% ostalih žena ne može da smisli. Obično se njima zavidi, za njima se prevrće očima i u slučaju kranje nemoći – pripisuje epitet “laka”. To što svi sa njima bi, ne znači da one svakog ponuđača na tenderu – prihvataju. Ali, avaj. Da bismo nečiji uspeh ili lepotu preživeli, moramo da ga umanjimo.

Druga dva tipa žena, svoju neupadljivost kompenzuju uspehom na drugim poljima. Neke su savršeno zgodne, neke kuvaju prste da poližeš, neke jednostavno sebe nađu kroz materinstvo, gde su genijalne.

Ali sav uspeh pada u vodu kada se pojavi neki muškarac koji ih neće. I ajd što neće njih, nego što hoće onu prvu. Onu koju bi inače svi.

Šta se dalje dešava? Kad ove neupadljive shvate da od njih i tog muškarca nema ništa, obično se pretvaraju u njegovu najbolju drugaricu, tetoše ga, tek da budu u vidokrugu. Zamrze onu upadljivu, sa kojom bi svi, ali kuliraju i podmuklo je ogovaraju. U nekim fatalnijim slučajevima umeju da joj prave i spletke. Ali drugarski. Izokola.

U realnom vremenu, kad žene pustiš da odmeravaju snage, obično se završi sa tim koja je poželjnija. I hajde da mrzimo onu koju hoće svi!

Tako da se hteli to ili ne, sve ipak vrti oko seksa. Koja ga od nas ima više. Koja ima više ponuda i prilika.
A poenta je – da žene žele da ih neko želi. Jer im je to najjasnija potvrda da kao žene i dalje postoje.

Tekst: Ivana Đorđević