Kako poboljšati svoj život Život je ono što od njega napravimo

Kako poboljšati svoj život
Život je ono što od njega napravimo

Ako sreća krene OD tebe LIČNO, onda ćeš se uvek osećati ODLIČNO!
Budite svoji, svi ostali su svakako zauzeti!
Život je ono što od njega napravimo!

Kako se osećate dok čitate ove rečenice? Zasigurno bolje i motivisanije, budnije nego minut pre čitanja. Henry Ford davno je napisao: “Ako verujete da nešto možete i ako verujete da nešto ne možete, u oba slučaja ste verovatno u pravu”. Dakle, mnogo toga zavisi od vas! Mnogi motivacioni govornici reći će i da smo svi mi kreatori stvarnosti kojoj svedočimo ali moramo biti uporni i aktivni u stvarnosti kakvu želimo živeti.

Jedno od imena koje ljudi na našim i Ex YU prostorima sve više upoznaju je ime doktora Džona Maksvela (John C. Maxwell). Najpoznatiji je u oblasti personalnog liderstva i menadžmenta i punih šest godina suvereno drži mesto na prestižnoj listi globalnih govornika i trenera profesionalnog i ličnog razvoja. Autor je preko 70 New York Times i Wall Street bestseller-a prevedenih na 50 svetskih jezika. Utemeljivač je i kreator svetski poznate Maxwell-ove metode. Preko šest miliona lidera u 185 zemalja, uključujući i predsednike najmoćnijih država, direktore svetski uspešnih kompanija, sportiste, glumce, velike menadžere upravo je Maxvell trenirao i učio svojoj jedinstvenoj metodologiji koja donosi enorman uspeh.

Dr Kenan Crnkic i John C Maxwell

Dr Kenan Crnkic i John C Maxwell

Njegov sledbenik i učenik, saradnik, dr Kenan Crnkić, kao ime koje je poznato i potvrđeno na ovim prostorima ističe još jednu sjajnu rečenicu:
“Nikada nećete postići uspeh dok ne promenite nešto od onoga što radite svakoga dana”. Tajna uspeha leži u svakodnevici. Upravo na prvom John Maxwell certifikovanom seminaru u široj regiji koji održavamo 11. novembra 2017. godine u Zagrebu, putem čuvene Maxwell-ove metode obučićemo polaznike primeni postulata uspeha u svakodnevnom životu.”

Antistres misao