negativne misli

Želite da oterate negativne misli?
Običnom kašičicom do pozitivne promene

Da li vam se kroz glavu često vrzmaju negativne misli? Deluje vam komplikovano da se borite sa njima kada ste na poslu, kada ste kod kuće, kada ste sa prijateljima, kada ste sami? Ne brinite, imamo jednostavno rešenje za vas.

Iako je za pojedine ljude negativnost deo svakodnevnog života, to ne mora da bude tako. Postoji jednostavan trik koji svako može da primeni. On će vam pomoći da se oslobodite negativnih misli. Jedino što vam treba je kašičica. Zaista, samo najobičnija kašičica.

Ovaj trik je dokazano super-efikasan.

Jednostavno stavite kašičicu u džep farmerki ili pantalona. Ostavite je tamo i nastavite sa svojim danom. Kad god primetite da ste pomislili nešto negativno, kašiku iz jednog džepa premestite u drugi. Čak i ako to znači da ćete je premeštati svakih nekoliko minuta.

Na kraju ćete primetiti da ste počeli da „sečete“ negativne misli pre nego što se završe, tako da možete da nastavite da uživate u svom danu. Tokom vremena, ovo će postati navika, pa ćete shvatiti da negativne misli više nisu tako veliki deo vašeg života. Ovaj trik deluje čudno, ali radi, jer vam pomaže da zaustavite razvoj negativne misli, kao i da je postanete svesni.

Dakle, da li ste spremni da promenite svoj život na bolje? Ako je tako, vreme je da stavite kašiku u džep!

Tekst: Marina Manga