Naslovna / Dobre priče / Elizabeth Suzana Kozina
Nepresušni izvor kreativnosti i radosti
Elizabeth Suzana Kozina Nepresušni izvor kreativnosti i radosti

Elizabeth Suzana Kozina
Nepresušni izvor kreativnosti i radosti

Neki se rode da im ceo život izgleda lagan, iako nije. Jer znaju da prate ritmove svoje duše. Da najluđe želje pretvaraju u realnost ogromnim radom, sa sve osmehom na licu kao da je beskrajno jednostavno i zabavno.

Jedan tekst da biste saznali ko je Elizabeth Suzana Kozina je malo, jer u jednom životu je preživala što mnogi ne bi ni za pet. Ima jedinstveni brend torbi u svetu, mnogo je aktivna u humanitarnom radu, a napisala je i 2 vrlo zanimljive knjige, koje je nedavno predstavila u Beogradu. I najvažnije: neprekidno je nasmejana, duhovita, brze misli i jezika, beskrajno svoja, drugačija.

Živi u Klisu kraj Splita i odatle nas zabavlja svojim statusima na društvenoj mreži Facebook. Oduvek je volela književnost, želela da piše, a onda nakon što je rodila troje dece sa 30 godina upisala i u roku diplomirala na Ekonomskom fakultetu, pri tom se sve vreme baveći svojom firmom i trgovinom.

Elizabeta foto 25 (1)

Pre 2 godine počela je da poboljeva, dok se lečila bilo joj je dosadno pa je neprekidno čitala. Deca su joj rekla da postoji „fejs“, napravila profil i ona je ušla u neki novi svet.

„Videla sam da u statusima dele Andrića, Bukovskog, Ujevića, i mešaju ko je šta napisao. Pa pomislih da i ja nešto napišem, možda se nekome svidi. Prvo sam imala 3 lajka.“, smeje se Suzana.