Snježana Gottstein

Access Bars® i Temeljni tečaj
sa Snježanom Gottstein u Beogradu

Vreme: od 15. do 20. maja od 10 do 18 h

Stres je nekako postao deo naše svakodnevice i deluje da ga je teško izbeći. Mnogima je postalo nedostižno isključiti se i napuniti se energijom, jer smo stalno okruženi nečim što nam ne prija i što nas ometa u tom procesu obnavljanja. Rezultat takvog načina života jeste da se tokom vremena nakupimo „negativne“ energije, telo počne da trpi i da nam šalje signale, a mi umesto da oslušnemo šta nam ono poručuje, pribegavamo lekovima.

Međutim, pomoć pri otpuštanju negativne energije ne krije se u lekovima, već u jednostavnim tehnikama opuštanja koje imaju pozitivno delovanje na um, dušu i telo – na naše biće u celini. Uz ove tehnike, opuštamo se i obnavljamo lakše i brže nego ikada.

Ali, kako da znamo jesmo li napeti?

Koliko god ovo čudno zvučalo, vrlo je teško proceniti sopstvenu napetost. Nekad, tek kada se opustimo, shvatimo do koje mere smo bili u grču. Dakle, možemo biti napeti, a da toga uopšte nismo svesni. Šta onda možemo da učinimo?

Evo nekoliko simptoma opšte napetosti…

  • Napetost u mišićima
  • Brže kucanje srca, „preskakanje“ i slični poremećaji
  • Nedostatak vazduha, vrtoglavica
  • Hroniči umor i iscrpljenost
  • Bolovi
  • Problemi sa spavanjem
  • Gubitak apetita, bolovi u želucu
  • Glavobolje, migrene
  • Nemogućnost koncentracije
  • Osećaj nedostatka vremena i konstantna žurba

Prepoznajete se u nekom od navedenih simptoma i pitate se kako to da rešite i promenite?

Da li ste čuli za Barse?

Barsi su 32 tačke na glavi u kojima su uskladištene sve elektromagnetne komponente naših misli, stavova, ideja i verovanja. Ukoliko smo nekada nešto iskusili i procenili kao dobro ili loše, ili ako smo stvorili ili preuzeli određenu tačku gledišta, pa je tokom vremena fiksirali i hiljadu puta potvrdili, zatvorili smo se za primanje energije. A koliko smo zidova oko sebe tokom života podigli?

Laganim dodirom ovih tačaka (Barsi) raspršuju se polariteti naših misli, telo otpušta sve sadržaje koji su nam višak i koji nam više ne služe, kreiraju se nove neuronske mreže i otvaramo se za primanje. Bars tretmanom se kreira prostor za nešto sasvim drugačije, za nešto što nismo ni sanjali da je moguće!

Ovaj duboki telesni proces pomogao je hiljadama ljudi u svetu da se oslobode svojih ograničenja i da promene ili unaprede one aspekte života u kojima su tražili više lakoće i radosti – bez obzira da li je reč o zdravlju, novcu, seksu, poslu, kreativnosti, telesnoj težini, oslobađanju od stresa i napetosti, anksioznosti, odnosima, otpuštanju strahova, i slično.

Šta dobijate Bars seminarom?

Bars seminar je obuka za Bars praktičare. Obuka traje osam sati i tokom nje primite dva i date dva Bars tretmana. Nakon obuke dobijate priručnik, sertifikat koji je internacionalno priznat, kartu sa tačkama na glavi i alate u rukama kojima možete biti doprinos sebi i drugima svaki put kad je to potrebno.

Access Bars je osnovni telesni proces u Access Consciousnessu, a Bars seminar predstavlja preduslov za mnoge tečajeve, među kojima je i Temeljni tečaj.

A šta je Temeljni tečaj?

Temeljni tečaj je četvorodnevni tečaj koji poništava sva ograničenja iz kojih smo naučeni da funkcionišemo. Mnogi kažu da je ovo zaista osnova, nešto sa čime je trebalo da budemo upoznati prilikom dolaska na ovaj svet kako bismo lakše funkcionisali u ovoj realnosti.

Daje pristup našem beskonačnom kapacitetu i mogućnost da sa te pozicije kreiramo svoj život. Ovaj tečaj nudi stotine alata, uključujući i neke telesne procese polaganjem ruku koji nam dopuštaju da promenimo sve ono što u našem životu više ne funkcioniše.

Naša najveća moć odnosi se na sposobnost da promenimo bilo šta, a tome nas niko nije učio. Ovim tečajem upravo to dobijamo.

Pored Access Bars® obuke i Temeljnog tečaja, Snježana će održati i Tečaj za biznis, obuku za Energetski Facelift®, Radionicu novca, kao i dve male večernje radionice o odnosima i oslobađanju kreativnih potencijala.

Sve ostale  informacije možete dobiti od organizatorke Jelene Stefanović preko mejla junkiesoultribe@gmail.com

Foto: Pixabay