Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Grupni online program
Napravi korak ka sebi
Grupni online program Napravi korak ka sebi

Grupni online program
Napravi korak ka sebi

Grupni online program NAPRAVI KORAK KA SEBI je namenjen svima koji:

  • osećaju nemir i nezadovoljstvo
  • previše sebe daju drugima
  • imaju osećaj da u sopstvenom životu ne postoje
  • toliko čitaju i rade na sebi, a ne dešava im se promena
  • su rastrzani između posla i porodice
  • drugima ne mogu reći ne, a sebi da
  • imaju nizak nivo samopouzdanja
  • žuljaju sopstveni izbori
  • peku neotvorene rane ispod sopstvene kože
  • ne znaju da li odluke donose iz ljubavi ili iz straha…

Svi odgovori su u nama.
Otvorite im put!

Promena se ne može ostvariti ako se ne zna šta je potrebno promeniti i ako se ne zna na koji način to uraditi. Stajati u mestu a želeti promenu je iluzija i gubljenje naša tri najvažnija resursa, energije, vremena i novca.

Ovaj program vam nudi rešenje da suptilno kroz devet nedelja, kroz vaše iskustvo, osetite promenu i napravite transformaciju na svim nivoima: duhovnom, telesnom, mentalnom, emotivnom i energetskom. To je holistički pristup mog načina rada u radu sa klijentima.

Uradite nešto za sebe i zakažite besplatnu online konsultaciju klikom na link http://bit.ly/Napravikorakkasebi kako biste videli da li je ovo program za vas.

Moje ime je Milena Marović. Nakon decenije rada na sebi i svoje lične transformacije i tri godine rada sa klijentkinjama kroz individualne koučing sesije odlučila sam da sada svoje znanje i iskustvo podelim sa vama na drugačiji način. Ovo je za vas odlično rešenje jer vam pruža aktvan rad uz moju podršku a nemate dodatne troškove odlaska od kuće. Osim naučenog znanja i iskustva u radu sa drugima od srca ću sa vama podeliti i svo svoje lično iskustvo.

Tokom desetogodišnjeg rada na sebi nailazila sam na razne prepreke i lutanja. Većina nas dosta vremena utroši na skupljanje raznoraznog znanja i ne zna kako i na koji način sve to da primeni.

Grupni online program NAPRAVI KORAK KA SEBI daje vam jasne, konkretne smernice i alate kako da napravite željenu promenu, osetite zadovoljstvo, ljubav prema sebi i povećate svoje samopouzdanje što se ogleda u  povećanju kvaliteta svih segmenata vašeg života. U ovom programu vi prolazite suptilno kroz lični proces, lično iskustvo i upoznajete, prihvatate i oslobađate najvažniju osobu u svom životu…

Vi dolazite do sebe i uspostavljate odnos sa sobom što je od ogromnog značaja za vaš život, jer od tog dubokog, intimnog odnosa zavise i svi drugi odnosi, a odnosi su najvažniji segment našeg života.