Napravi korak ka sebi

Grupni online program
Napravi korak ka sebi

Grupni online program NAPRAVI KORAK KA SEBI je namenjen svima koji:

  • osećaju nemir i nezadovoljstvo
  • previše sebe daju drugima
  • imaju osećaj da u sopstvenom životu ne postoje
  • toliko čitaju i rade na sebi, a ne dešava im se promena
  • su rastrzani između posla i porodice
  • drugima ne mogu reći ne, a sebi da
  • imaju nizak nivo samopouzdanja
  • žuljaju sopstveni izbori
  • peku neotvorene rane ispod sopstvene kože
  • ne znaju da li odluke donose iz ljubavi ili iz straha…

Svi odgovori su u nama.
Otvorite im put!

Promena se ne može ostvariti ako se ne zna šta je potrebno promeniti i ako se ne zna na koji način to uraditi. Stajati u mestu a želeti promenu je iluzija i gubljenje naša tri najvažnija resursa, energije, vremena i novca.

Ovaj program vam nudi rešenje da suptilno kroz devet nedelja, kroz vaše iskustvo, osetite promenu i napravite transformaciju na svim nivoima: duhovnom, telesnom, mentalnom, emotivnom i energetskom. To je holistički pristup mog načina rada u radu sa klijentima.

Uradite nešto za sebe i zakažite besplatnu online konsultaciju klikom na link http://bit.ly/Napravikorakkasebi kako biste videli da li je ovo program za vas.

Moje ime je Milena Marović. Nakon decenije rada na sebi i svoje lične transformacije i tri godine rada sa klijentkinjama kroz individualne koučing sesije odlučila sam da sada svoje znanje i iskustvo podelim sa vama na drugačiji način. Ovo je za vas odlično rešenje jer vam pruža aktvan rad uz moju podršku a nemate dodatne troškove odlaska od kuće. Osim naučenog znanja i iskustva u radu sa drugima od srca ću sa vama podeliti i svo svoje lično iskustvo.

Tokom desetogodišnjeg rada na sebi nailazila sam na razne prepreke i lutanja. Većina nas dosta vremena utroši na skupljanje raznoraznog znanja i ne zna kako i na koji način sve to da primeni.

Grupni online program NAPRAVI KORAK KA SEBI daje vam jasne, konkretne smernice i alate kako da napravite željenu promenu, osetite zadovoljstvo, ljubav prema sebi i povećate svoje samopouzdanje što se ogleda u  povećanju kvaliteta svih segmenata vašeg života. U ovom programu vi prolazite suptilno kroz lični proces, lično iskustvo i upoznajete, prihvatate i oslobađate najvažniju osobu u svom životu…

Vi dolazite do sebe i uspostavljate odnos sa sobom što je od ogromnog značaja za vaš život, jer od tog dubokog, intimnog odnosa zavise i svi drugi odnosi, a odnosi su najvažniji segment našeg života.

Pages: 1 2