Grupni online program Napravi korak ka sebi

Grupni online program
Napravi korak ka sebi

Grupni online program NAPRAVI KORAK KA SEBI traje devet nedelja. Počinje 25.04.2020. uvodnom radionicom, a završava se 13.06.2020.

Rad se odvija u ekskluzivnoj zatvorenoj fb grupi. Radionice su svake nedelje sa početkom u 20h i traju do 90 minuta zbog naše lične interakcije. Svaka radionica se sastoji od predavanja, aktivne vežbe i vođene meditacije ili vizualizacije koje će vam pomoći u ovom procesu rada na sebi, u procesu pravljenja koraka ka sebi. U toku programa uključena su i tri energetska tretmana kako bi i energetski podržali lični proces transformacije.

Od mene u grupi tokom nedelje, između radionica, dobićete motivaciju i podršku u vidu pitanja, zadataka i smernica koje vas vode do vaše dubine kroz vaš lični proces u kome vi osetite vaš rast i transformaciju.

Dakle, grupni online program NAPRAVI KORAK KA SEBI traje 9 nedelja, sastoji se od 9 interaktivnih grupnih online radionica u trajanju do 90 minuta, nedeljnim zadacima, energetskim tretmanima i mojom podrškom u okviru zatvorene fb grupe.

Program i sadržaj radionica ostaće vam na raspolaganju dva meseca posle završetka programa i u tom periodu moći ćete da se vraćate na sadržaj i ponovo radite vežbe ako vam je potrebno.

      • Ako se pitate kako ćete se snaći u vezi tehnologije, odgovor je – lako. Zato sam i izabrala za vas, ovaj način rada. Potreban vam je samo fb profil sa pravom profilnom slikom.
      • Ako se pitate kolika je vaša materijalna investicija sada ću vam reći… Još ovaj put, kao moj dar ženama povodom trećeg rođendana moje stranice Vesela domaćica – svoja i ostvarena u pitanju je cena kao simbol vaše energetske razmene za ulaganje u sebe.

Zato drage, divne dame ne razmišljajte i već sada prijavite se i NAPRAVITE KORAK KA SEBI.

Dozvolite sebi da spoznate način kako da osetite radost, samopouzdanje i zadovoljstvo.

Dozvolite sebi da doprete do vaše duše, upoznate i prihvatite ženu u vama i date joj radost i svetlo da se smeje i peva a ne da vrišti u sopstvenoj tami.

Dozvolite sebi da osetite ljubav prema sebi i ne budete više statista u sopstvenom životu!

Prijavite se a ja vas s’ radošću čekam da pravimo zajedničke korake.

Prijave na mail milena.marovic1111@gmail.com ili na broj telefona 0600234746.

Milena Marović,
autor jedinstvenog online koučing programa Postani svoja i ostvarena,
autor grupnog online programa Napravi korak ka sebi,
MFP coach,
praktičar Kvantne Transformacije,
holistički coach LENS,
Kundalini Reiki Majstor Učitelj

https://www.facebook.com/veseladomacica1111/videos/525978938123336/?v=525978938123336

Antistres misao