PUT SLOBODNE ŽENE program lične transformacije i integracije

PUT SLOBODNE ŽENE
program lične transformacije i integracije

Ovo je program za žene koje žele da se povežu sa sobom, steknu samopouzdanje, primene naučena znanja i naprave trajnu promenu.

Radeći decenijama na sebi, ali i sa ženama koje žele da unaprede svoj život, otkrila sam da ima mnogo stvari zbog kojih se ne osećamo slobodne: blokirane emocije, strahovi, stari programi kojih se držimo, navike koje nam više ne služe, porodica, roditelji, deca, partneri, novac, neodlučnost, ljubav, karijera, toksične veze. Toliko je stvari kojima dajemo značaj i zbog kojih se ne osećamo slobodno.

Mnogo je brzopoteznih tehnika koje obećavaju da za pet minuta dnevne rutine možemo promeniti život. Možda je to i istina, ali tek kada uronimo u svoju dubinu i očistimo svoje blokade, potisnute emocije i ograničavajuća uverenja.

·        Sa ovim programom idemo temeljno, od početka. Polako i detaljno. Nežno i istrajno. Odlučno i zajedno. Radićemo ne temama: prihvatanje, iskrenost, granice, primanje, davanje, dopuštanje, oproštaj, zahvalnost, samopouzdanje, pravo na izbor …

·        Naučićemo kako da proširimo svoju svesnost i ciljano radimo na ćišćenju blokada i promeni svega što nas sputava. Radićemo energetske vežbe, kliring tehnike, disanje, dnevne rutine i meditacije. I kada se sve očisti, onda je moguće kroz kraće dnevne vežbe održavati svoje novo stanje. Ništa se neće desiti preko noći, zato nam je potrebno vreme.

Ovaj program se zove Put, jer put traje i tokom njega se sve dešava, menja, dolazi i prolazi, sviće i smrkava i potrebno je da budemo budne sve dok ne dođemo do cilja …

A na cilju nas čeka nagrada –  naša lična Sloboda. Dozvola koju dajemo sebi. Veliki iskorak u novi život.

Možda već osećate veliki signal buđenja, kao znak da morate nešto uraditi kako biste se vratile sebi i svom životu. Znak da morate pronaći ključ. Ključ svoje lične slobode. Ključ povratka sebi.

Verujem da će moja goruća želja da budete tu i beskonačna pozitivna energija obasjati vaša srca, jer želim da zajedno rastemo. Program  traje šest meseci i sastoji sa od tri modula (detaljnije na linku ispod)

Upis počinje 1.12.2020.  Obavezan je lični razgovor i upoznavanje pre početka programa. Više informacija možete pronaći na sajtu:
https://jelenamilanovic.com/put-slobodne-zene/

Antistres misao