Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / ŽIVA PRIČA
Okreni novi list
ŽIVA PRIČA Okreni novi list

ŽIVA PRIČA
Okreni novi list

Vreme: 23. april, od 19 do 22 časa
Mesto: Teatar 78, Resavska 78, Beograd

Živa priča je projekat koji se sastoji od niza tematskih večeri koje organizujemo sa ciljem da se kroz druženja i nova saznanja otvaramo prema novim mogućnostima, a to možemo samo ukoliko dotaknemo sva naša čula.

Navikli smo da većinu znanja dobijamo u virtuelnom svetu, a zaboravljamo na živu priču, na ličnu komunikaciju, na spajanje naših energija, na razmenjivanje iskustava – jer tada dobijamo uvek više.

Prvo veče organizujemo na Svetski dan knjige, 23. aprila, u klubu Teatar 78, Resavska 78, u Beogradu.

Živa priča je zajednički projekat Centra za lični razvoj i liderstvo MOĆ JE U VAMA i ANTISTRES VODIČA i radujemo se što ćete svi vi biti deo naše – zajedničke žive priče, kako bismo se razvijali, rasli i otkrivali naše potencijale i beskonačne mogućnosti.

Gosti na prvoj večeri su:

IvanaIvana Kuzmanović, pisac, life coach i autor metode Emocionalna energo-terapija i transformacija (EETT). Reč je o kombinaciji psihoterapeutskih tehnika, koučing veština i rada sa energijama. Ivana je autor knjiga “Lemurova ljubav“,„Manje od tri“,„Amor porteño“,„U ime Ljubavi“,„Ljubav bez iluzija“, “Knjiga ličnih promena” i studije o ljubavi “Od kada sam se zavolela – VOLIM”, jedne od najčitanijih u oblasti popularne psihologije. Ivana je član Udruženja književnika Srbije.

marjan-192x300Marjan Marković, sertifikovani terapeut Američke škole hipnoze (ASH), član Američke internacionalne asocijacije (AIA) i NLP trener. Autor je knjige “Odgovori iz univerzuma”, koji mogu da vam pomognu da kreirate potpuno novi pogled na svoj život i da – okrenete novi list.

 

 

 

 

Program vode:

Jasmina i MiraJasmina Stefanović, jedan od osnivača portala Antistres vodič

i

Mirjana Stojadinović, trener ličnog razvoja, osnivač Centra “Moć je u vama” i autor knjige “Neka je komšijina krava živa i zdrava” iz oblasti savremene psihologije.

Posvetite sebi jedno inspirativno veče, izađite iz zone komfora i budite aktivni učesnik – ŽIVE PRIČE.

Okrenite novi list u svom životu.

Zbog kapaciteta prostora, rezervišite svoje karte na vreme na sledeću imejl adresu: antistresvodickontakt@gmail.com

Cena karte je 800 din.

Svrha uplate – Živa priča   

275-0010225958358-09 primalac: Euphoria media, Beograd

Deo prihoda od svake ulaznice ide u humanitarne svrhe.

OČEKUJU VAS I RAZNA IZNENAĐENJA i zato sačuvajte svoje ulaznice koje ćete dobiti pre početka večeri.

Foto: privatna arhiva, Pixabay