Jelena bars

29.3.2015. od 10 do 18h
BARS SEMINAR SA JELENOM MILANOVIĆ:
Kako može još bolje od ovoga?

Mesto održavanja: Novi Beograd

Šta ako bi današnji dan mogao biti početak nečeg potpuno novog u vašem životu? Šta ako je sve vaš izbor? Da li ste spremni da kreirate svoj život na potpuno drugačiji način nego što možete da zamislite? Moguće je – sa lakoćom i radošću!

Primićete dva BARS tretmana i daćete dva BARS  tretmana. Ovde ćete steći zvanje Bars Praktičara, dobićete priručnik sa detaljnim uputstvima za rad, raspored tačaka na glavi i sertifikat da možete raditi kao praktikant i to naplaćivati. Posle završenog seminara imate mogućnost da u svakoj prilici pomognete sebi ili svojim najbližima, da doprinesete svojoj budućnosti i svom finansijskom budžetu. Imate priliku da idete dalje i usavršavate se i postanete Bars Facilitator! Da pohađate sve ostale radionice iz Access Consciousness-a.                  
Kako može biti bolje od ovoga?

Šta je Access counsciouness – pristup svesnosti?
Access Consciousness je set alata i tehnika dizajniranih tako da vam pomognu da promenite bilo koji aspekt u vašem životu sa kojim niste zadovoljni. 
Access Bars tretman je veoma prijatan tretman a izvodi se tako što se ruke polože na glavu klijenta i aktiviraju se 32 tačke (Bars) koje čuvaju memorisane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koje smo ikada imali o lečenju, novcu, starenju, isceljenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji itd. Svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali učvršćuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom.
Barsi se aktiviraju laganim dodirom i tako omogućuju energiji da nesmetano teče i otpusti naboje koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo.
Prednost ove tehnike je što su promene vidljive brzo u svim sferama života. Osoba koja prima tretman ne mora da zna šta se otpustilo i iz kog je to vremena, ne treba da se suoči sa prošlošću da bi promenila sadašnjost. Posle primljenog Bars tretmana u najboljem slučaju ceo vaš život se može promeniti na bolje u svakom pogledu,a u najgorem slučaju možete se osećati lagani, opušteni kao posle izvrsne masaže.
BARS je tretman primenljiv na svima – bez kontraindikacija. Preporučljiv je posebno za one koji su u kontinuiranom stresu, za menadžere, za studente, đake, sportiste, ali i za bebe, malu decu i trudnice… Za sve koji žele promenu u bilo kom segmentu života – ili samo žele da se dobro opuste i otpuste sve što ih pritiska i ometa da žive sa lakoćom.

Šta nam donose BARS tretmani?
Snažan imunitet, više energije, otpornost na stres, odličan san, regulaciju telesne težine, odlično zdravlje, vitalnost, bolje rezultate na poslu, u školi, u sportu, bolju komunikaciju sa ljudima, potpunu prisutnost i pažnju (posebno kod hiperaktivnih osoba i dece), snažnu povezanost sa sobom i obilje neograničenih mogućnosti. 

https://www.facebook.com/events/337256806474573/