Valerij Uvarov Zašto su piramide važne za budućnost čovečanstva

Valerij Uvarov
Zašto su piramide važne za budućnost čovečanstva

Šta se u međuvremenu promenilo u Tomsku?

Kompleks piramida je još u izgradnji i moći ćemo da pratimo promene tek kada energetski sistem bude završen. Za sada je gotovo samo 10 %. Međutim, već se primećuju promene u energiji mesta. To je teško objasniti, ali kao da ste otvorili vrata i ušli u potpuno drugačiji energetski svet… To su promene na duhovnom nivou.

Da li je došlo do promena u odnosima između ljudi, ili u njihovom zdravstvenom stanju?

Prerano je da donosimo zaključke o tome jer, kao što sam rekao, kompleks još nije završen. Naš plan je izgradnja manjeg grada za 8000 stanovnika, sa školama, vrtićima, sportskim centrima, itd. I sa aerodromom. Tada možemo da počnemo da pratimo promene.

Zašto su piramide važne za ljudsko zdravlje?

Piramide otvaraju vrata u drugi svet i drugačiji vid zdravstvene zaštite. Eksperimenti koji su poslednjih petnaest godina sprovedeni u Rusiji dali su fantastične rezultate. Ovo su samo neki od primera:

hrana koja je ostavljena u piramidi utiče na povećanje imuniteta,
voda izložena u piramidi ima antikancerogen i atistresni efekat,
energetsko polje piramida ima harmonizujući efekat, mogućnost da očuva unutrašnje biološko vreme i kao rezultat toga, usporava proces starenja a time produžava život, i još mnogo toga…

Koji je vaš sledeći korak, ili naredni projekat?

Za poslednjih 30 godina bio sam angažovan u istraživanju antičkog nasleđa i došao do veoma važnih otkrića koja su u stanju da promeni pravac razvoja čovečanstva. Deca imaju posebnu ulogu u ovoj evolucijskoj transformaciji. Zbog toga je moj sledeći korak vezan za njih. Ovo je najvažniji deo istraživanja i jedan od razloga zašto smo počeli da gradimo piramide u Rusiji. U stvari, piramide daju mogućnost da se utiče na duboke mentalne, zdravstvene i duhovne sposobnosti kod dece. To će biti nova generacija ljudi koja će stvarati kosmičku zajednicu. Njihov mentalni i duhovni nivo će obezbediti sasvim drugačije mogućnosti za rešavanje evolutivnih i geopolitičkih problema sa kojima se suočavamo danas, kao zemaljsko i kosmičko bratstvo. To je vrlo obećavajuće za budućnost čovečanstva.

Tekst: Jasmina Stefanović

Pročitajte još i Predavanje Valerija Uvarova o piramidama i Horusovim žezlima

Antistres misao