ISKRA konferencija

Treća ISKRA konferencija
Pokreni iskru u sebi

Treća ISKRA konferencija ponovo je okupila izvanredne predavače, autore, trenere, inovatore i ljude praktičare, koji svoje veliko iskustvo žele da vam prenesu kroz ovaj jedinstveni događaj.

Iako je i mala iskra dovoljna da zapali plamen i obasja nam horizont, put moramo preći sami. Ipak, na tom putu ne moramo i biti sami – treba da koristimo mape puta koje su napravili oni pre nas. Učitelji su kroz vekove bili svetionici, pokretači, pomagači, i čak i kada se odlučimo da se otisnemo novim morima, jedno od najvažnijih zadataka je pronaći pravog učitelja za sebe.

Zato su naše ISKRA konferencije zamišljene kao dobra prilika da u jednom danu možete da vidite i čujete najbolje od najboljih, ne biste li od nekog ili od svih, sakupili bisere mudrosti i prateći njihove oznake na putu, ostvarili svoje želje, ciljeve, životnu svrhu i lakše no da tragate sami, dostigli svoj maksimum – u jednom periodu života, ili trajno.

Više no ranije, današnjem čoveku su potrebna raznovrsna znanja, otvorenost ka učenju, sposobnost povezivanja informacija, razumevanje zakonitosti koje vladaju našim životima, a možda nam je najpotrebnije, za početak, ono Sokratovo: ’’Znam da ništa ne znam’’. 

Prepoznavanje je potrebno kao polazišna tačka, ali i kao odskočna daska za nova učenja. Nije dovoljno samo prepozati informacije kao znane od ranije, već ih moramo promisliti, nadgraditi, i zašto ne, kreativno razviti i adaptirati prema sebi.

Različiti, raznorodni, a svi na putu ostvarenja svoje životne misije, učitelji i predavači, terapeuti i stručnjaci, a sve profesionalci, koji su dugogodišnjim radom i ličnim primerom postali vodiči, inspiracija, pomoć, podrška.

Ruben Visual

Na našoj trećoj ISKRA konferenciji, više nego spremni da vam u tome budu od koristi i da sa vama podele svoja znanja i ideje, biće specijalni gost, Ruben Papian, erudita, filozof, trener, savetnik, inovator, tvorac škole za razvoj duhovnih sposobnosti “Sfera”, izumitelj ezo-gitare, ezo-tv-signala, ezo-kuće, čovek čiji rad i uspeh nije lako opisati, zapaliće prvu iskru kroz EZO ZVUK na EZO gitarama, a potom će vas pozvati na razmišljanje „Ko sam ja?“

Dr Lea Imširagić, lekar, trener više komplementarnih oblasti, trener intuitivnih sposobnosti, autor sedam knjiga, energetski terapeut, astrolog – povešće vas na „Put ka svojoj svrsi“.

Lidija M Rosati, NLP trener – učenik i saradnik najboljih svetskih trenera, neumorni predavač širom sveta, podariće vam smernice za kontinuiran lični razvoj – „Dobijam i kad gubim“.

Tatjana Beočanin, hipnoterapeut, autor sopstvene metode mentalnog čišćenja, stvaranja pozitivnih uverenja do željene promene, poručuje vam „Promenite život hipnozom i samohipnozom“.

Tatjana Šešum, psihoterapeut najširih znanja, homeopata, tvorac prve linije Balkanskih cvetnih esencija, odabrala  je da nas osnaži kroz prepoznavanje dominantnih ARHETIPOVA  i da postanemo heroji sopstvenih života.

Vanja Bokun Popović, kvantni psihoterapeut i trener, sportski psiholog i pedagog, trener na polju finansijske transformacije žena, svoje široko znanje je pretočila u misiju da se telo žene i sveta ženska energija vrate na mesto koje im pripada. Kaže: SVE ili NE.

Jelena Milanović, Access Bars trener, energetski terapeut i trener, tragač za suštinom i istinom, poručuje: „Uvek izaberi sebe“.

Poseban šarm konferenciji daće izložba slika, ekskluzivna i prva samostalna, Vere Jovančević, koja ima četiri godine.

Kombank Dvorana (nekadašnji Dom Sindikata), subota 6. april 2019. od 10 do 17 časova.
Ulaznice se mogu kupiti već danas na www.iskra.co.rs veb sajtu ili na biletarnici Kombank Dvorane.

Foto: Iskra