Kako bi bilo lepo...

Tehnike samopomoći
Kako bi bilo lepo…

Kako bismo se vodili ka svojim željama, pogotovo kada nam neke stvari ne idu, najbolja moguća i najlakša varijanta je da razmišljamo: „Kako bi bilo lepo da…“.

Razmisljanjem šta bi bilo lepo, to jest – šta želimo, mi se preusmeravamo i energetski menjamo smer.

Recimo da imamo nedostatak novca i ako o tome razmišljamo osećamo se nemoćno, zabrinuto ili nezadovoljno. Tako da nas ta vibracija drži u nedostatku i svojiim fokusom održavamo nedostatak novca. Razumevanje da je naša energija usmerena ka nedostatku, to jest ka NEželjenom posebno se održava razmišljanjem o tom nedostatku. Ako samo pomislimo šta bismo mi voleli i započnemo priču „kako bi bilo lepo da… imam novca dovoljno, više…”, počinjemo da okrećemo energiju u smeru željenog.

Tačno je da mi možda trenutno nećemo videti način na koji do tog željenog možemo doći ali imajte u vidu da se Izvor dobrobiti stara i ima širu sliku od naše uske percepcije. Zato se dešava da se „slučajno“ pojave nove prilike, nešto iskrsne i sl, pa primite svoj novac.

kako bi bilo lepo 1

Šta se zapravo dešava kada pričamo o tome šta bismo voleli? Menjamo smer energiji, podržavamo naše želje, usmeravamo svoj um da se otvori za nove mogućnosti i nove vibracije. Mi svojim fokusom kreiramo naša iskustva. Fokusom na ono što bi bilo lepo postajemo oni koji šalju signal vibracionog pomaka Univerzumu, Izvoru, Zakonu privlačenja. Taj signal koji je vezan za novu priču, pokreće momentum jer naš um radi u slikama. Pričom šta bi bilo lepo, stvaramo slike u umu koje se podudaraju sa slikama željenog. Ta slika energetski odgovara slici ostvarenja i posebno zračimo skladnim vibracijama. U pristupu „kako bi bilo lepo…“ otpor izostaje. Otpor se javlja kada tvrdimo da nešto imamo, da je dobro iako to stvarno ne mislimo i ne doživljavamo jer nam to deluje kao velika laž. Ali, priča “kako bi bilo lepo…” podudara se sa istnom. Da, bilo bi lepo… Da, bilo bi lepo da… šta god želimo. Naša istina jeste da mi mislimo da bi to bilo lepo, a samim tim što je to istina, nema otpora, samo dopuštanje…

Zato, ako želite da sebi pomognete u nekim stvarima koje vam deluju kao zadovoljavajuće, počnite da razmišljate šta biste voleli, šta bi vam bilo lepo kada bi bilo…

Bilo da je u pitanju zdravlje, emocije,  finansije, odnosi, posao, škola, ostvarenje bilo koje želje – svako može da se ispravno fokusira na način da razmišlja o tome “kako bi bilo lepo…”.

Bilo bi lepo da sa lakoćom ostvarujete svoje želje, zar ne?!

I ova priča bi mogla da vas oduševi, da vas učini radosnim samo dok ovako razmišljate. Pa krenite: „Kako bi bilo lepo da…(nastavite sami) i još ako dodate ZAŠTO bi to bilo lepo, objašnjenje će vas dodatno podržati i vibraciono još bolje uskladiti!

Tekst: Dragana Pavliček, hipnoterapeut
Foto: Public Domain Pictures