Tehnike samopomoći
Guglajte šta želite i fokusirajte se

U danasnjem svetu kompjutera i Interneta imate neverovatnu sposobnost da to iskoristite za ostvarenje svojih želja!

O, koliko je sad ovo dobro! Sada ne morate da idete do nekih prodajnih centara da bi videli šta želite, ne morate da odete u turističku organizaciju da bi pogledali destinacije za letovanja. Ne morate da idete u stranu zemlju da bi čuli ili pročitali da se neko izlečio i šta je radio – sve možete da nađete i na Internetu. To nikako ne znači da nećete morati da maknete sa mesta, ali za prvi fokus možete iskoristiti Internet da stvorite slike onoga što želite.

Ja sam na Internetu videla gomilu stvari koje su se meni svidele. Od nameštaja, kozmetike, tehnike, destinacija, raznih iskustava, slika koje predstavljaju mnoge moje želje.

Tako sam sve te slike preuzimala i stavljala u moj folder. Skinula bih sliku televizora koji mi se dopada za moj prostor, skinula bih posteljinu koja mi se sviđa, odevni predmet koji želim, obuću, detalje za kuću… Zatim bih preuzela slike srećnih momenata, simbole zdravlja, slike osoba koje vežbaju, one koje se bave poslom koji se meni sviđa… Sve što se meni dopalo i što  je bilo u skladu sa mojim željama – našlo se u mom folderu. Jednostavno, samo sam birala!

Ali, nakon nekog vremena primetila sam da se veliki deo onoga što sam stavila u folder našlo i u mom iskustvu. Ili sam dobila na poklon, ili sam kupila, ili sam to doživela.

Pages: 1 2