Tatjana Šešum Otkriti iskru u sebi i krenuti napred

Tatjana Šešum
Otkriti iskru u sebi i krenuti napred

U novembru nas u Beogradu očekuje nešto novo i drugačije.

Reč je o jednom inspirativnom, interaktivnom, zabavnom i obrazovnom događaju, o međunarodnoj ISKRA konferenciji. Biće održana u subotu, 24. novembra, u Madlenijanumu.

Na ISKRA konferenciji će se istraživati teme poput ljubavi, zdravlja, uspeha, samopouzdanja, strastvenog života, menjanja ograničavajućih verovanja, prevazilaženja stresnih životnih situacija i pronalaženja inspiracije. Govornici će sa učesnicima podeliti svoja znanja i alate koja omogućavaju da otkrijemo svoju svrhu, konstatno motivišemo sebe i vratimo fokus na stvari koje će nam pomoći da napredujemo na svim važnim životnim poljima.

To će na ISKRA konferenciji učiniti vrlo traženi i cenjeni: Siniša Ubović, Lidija Rosati, Tomas Bjorge, Margarita Milenković, Tamoko Tanuma, doktor Vesna Danilovac, doktor Milena Stanojević, Olivera Radovanović ali i naša sagovornica, Tatjana Šešum.

ISKRA

Ona je, kada je potrebno što kraće reći čime se bavi, psihoterapeut, homeopata i fitoterapeut. Ali, biografija Tatjane Šešum je vrlo bogata, sadrži neprekidno sticanje zvanja i znanja. Dragocenih onima kojima pomaže, svakom od nas.

Tatjana Šešum je diplomirala psihologiju na beogradskom Filozofskom fakultetu. Potom je magistrirala u Centru za multidisciplinarne studije Univerziteta u Beogradu pri Medicinskom Fakultetu. I dalje redom, unapređujući i šireći znanje i oblast rada, završila edukacije  iz bračne i porodične terapije, Geštalt terapije, za terapeuta iz racionalno emotivno bihejvioralne terapije (u Njujorku), četvorogodišnje studije klasične homeopatije (u Londonu), dvogodišnju edukaciju iz oblasti life-couchinga (takođe u Londonu).

Tatjana je žena velikog radnog iskustva, od državnih savetovališta, preko raznih organizacija i institucija. Od 1999. godine je na čelu psihološkog savetovališta “Komunikacije”.

Na početku pitamo Tatjanu Šešum kojim se problemima najviše bavi? Objašnjava nam:

– Bračnim i porodičnim pitanjima kao bračni terapeut, i grupom depresivno anksioznih problema kao kognitivno bihejvioralni terapeut, pošto imam edukacije iz oba psihoterapijska modaliteta.

Antistres misao