Nil Donald Volš

Još samo dve nedelje
do seminara Nil Donald Volša u Beogradu

Nil Donald Volš 31. marta prvi put dolazi u Srbiju kad će održati seminar „Promenite svoje emocije, pre nego što one promene vas.“

Seminar će se održati u hotelu Hyatt i tajaće 8 sati.

Zbog velikog interesovanja za dolazak jednog od najčitanijih autora današnjice, nakon celodnevnog seminara, ljubitelji knjiga i rada gospodina Volša moći će da prisustvuju i jedistvenom događaju u svetu poznatom kao večernje lekcije koji će se 2. aprila sa početkom u 18 časova održati u teatru Madlenianum.

Seminar u hotelu Hyatt otvoriće glumac, pisac i motivacioni govornik, Siniša Ubović:

“Pre 1O godina odgledao sam film o fascinantnom životu Nil Donald Volša i osetio istinu koju svako od nas u sebi nosi. Mnogo smo više od onoga što mislimo da jesmo! Velika mi je čast i zadovoljstvo što mi se ukazala priliku da otvorim dogadja jedne od najinspirativnijih ličnosti današnjice.” rekao je uvek nasmejani Siniša.

Večernje lekcije 2. aprila u teatru Madlenianum otvoriće trener za lični razvoj, Dragana Jovanović:

„Čitajući pre dve decenije „Razgovore s Bogom“ bila bi mi ravna čudu sama pomisao da ću otvoriti večernje lekcije Nila Donald Volša u Beogradu. Ponosna sam što ću upoznati pisca kome se često vraćam i sa kojim delim verovanje da smo svi mi jedno sa Bogom i jedno sa životom. A večernje lekcije u Madlenijanumu je prillika da učim od najboljih, od Nila Donalda Volša!“

Karte za ova dva, posebna događaja, koje Nil Donald Volš prvi put drži u Srbiji, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima kao i u turističkoj agenciji Mediteraneo (Hajduk Veljkov venac 6).

Nil Donald Volš
Za vreme seminara svi posetioci moći će da kupe knjigu “Devet promena koje će promeniti sve“ u izdanju Centra za osobnu izvrsnost, koja prati sam seminar. Cena knjige biće 999 dinara.

“Sve promene su za vaše dobro. Većina nas to tako i doživi nakon nekog vremena, kad se prašina slegne. Dok se promena događala, mnogi od nas su je doživljavali kao nešto najgore u životu, da bi na kraju otkrili njenu sasvim drugačiju formu. Ona bi postala nešto najbolje što nam se dogodilo u životu. Ali, činjenica je da ovo vredi za sve što nam se ikad dogodilo u životu, ali mi to ne znamo i zato to ne možemo prihvatiti. Nama se čini da su se stvari pogoršale. Ipak, sve su to “pakovanja” mehanizama uma jer su oni ograničeni unutar svojih konstrukcija i sećanja” – napisao je Nil Donald Volš o promenama u knjizi koja će se uskoro naći u prodaji.