BUDITE OSTVARENI

Šta su nam sagovornici na portalu rekli u 2015. godini
BUDITE OSTVARENI, SREĆNI, ISTINSKI BOGATI

4. UVEK POSTOJI IZLAZ I REŠENJE. Ne razmišljam o problemu već o rešenju. Neću da plačem i kukam, već tražim razlog ii način da mi bude dobro. Čak i kad sam u potpunom mraku, na ivici, čak i kada odlučim da idem putem kojim niko nije išao pre mene, ili su to činili malobrojni, čak i ako izgleda suludo, kada mi se smeju i odmahuju glavom, kad prelomim odjednom i okrenem sve u životu za 180 stepeni. Uvek postoji rešenje, samo se ne vidi odmah, zapravo, postaje vidljivo tek kad razbistrim um i odlučim se za pozitivne misli, postavim sebe na prvo mesto i osmislim taj jedan jedini, moj život.

ljubav
Ljubav je osnova svega, prema sebi, deci, partneru, kućnom ljubimcu

5. LJUBAV JE OSNOVA SVEGA. Pre svega ljubav prema sebi, ne samoljublje i egoizam, već osećanja kojima izražavamo poštovanje, negovanje, nežnost, razumevanje prema nama samima. Zatim, ljubav prema deci partneru, roditeljima, bližnjima, i kao posebne vrste ljubavi, one koje razvijamo prema kućnim ljubimcima i prijateljima. Da, i ljubav prema onome što nas čini srećnim, čitanje, slušanje muzike, ples, stvaranje… i prema prirodi… životu, postojanju. Ljubav prema svemu, samo zato što neko ili nešto postoji, ona bezuslovna.

6. ENERGIJOM ME PUNE PRIJATELJI I DRUŽENJA, iliti: volim da se družim i smejem s ljudima, mesto nije bitno, ako je negde u prirodi odlično, važno je da smo zajedno. Neka fina klopica, piće, smeh, priče, pogled oči u oči. Nebitno kako smo obučeni, koliko zarađujemo, kakve su nam pozicije u društvu. Mnogi su na prvo mesto stavili vreme provedeno sa decom i porodicom, ali kako se mnogi nisu ostvarili u toj ulozi, naveli smo prijatelje koje su svi pomenuli.

Pages: 1 2 3