Snežana Polić
ODLUČILA SAM DA POMERAM GRANICE

Diplomirala je na dva smera na Fakultetu organizacionih nauka. Radila je, udala se, rodila dve ćerke. Bila u svojoj „zoni konfora“. Ali…

Osećala je da nešto nije na svom mestu. Kako to već biva, naizgled slučajni susret je promenio njen pogled na život i sve ono što ga čini ispunjenim. Ovo je priča o njoj.
Da ne živimo onako kako u dubini duše želimo, ponekad se prvo manifestuje – telom. Tako je bilo i sa Snežanom.
– Desilo se da doživim ono što je toliko retko, da sigurno niste ni čuli za to: imala sam infarkt desnog jajnika. Posle intervencije, živela sam sa samo jednom trećinom levog. Prognoze nisu bile nimalo ružičaste. Ipak, pet godina kasnije rodila sam prvu, a posle nje i drugu ćerku, priseća se danas naša sagovornica.

Nešto nije na svom mestu. Problemi sa zdravljem nisu nestali, ali su izgledali manje strašno u odnosu na prognoze lekara. Dobili su drugi oblik. Osećala je da još nešto nije na svom mestu.
– Imala sam porodicu, siguran posao, ali nisam se dobro osećala. Pre tri godine sam ostala bez posla, a novi, kao žena koja je diplomirala i menadžment i upravljanje kvalitetom, nisam mogla da nađem. Prijateljica mi je ponudila posao kod nje u ugostiteljskom objektu, doduše posao van struke, ali da radim i ZARAĐUJEM.

sl 1 IMG_4470_1
Radiš ono što voliš i ceo svet izgleda drugačije

Uzrok u nama samima. Radeći u lokalu poznatom po brojnim i zanimljivim dešavanjima, shvatila je da je oduvek volela takvu gužvu i akciju, da je privlači da organizuje događaje i proslave. Da uživa u tome, i najvažnije, da se u tome odlično snalazi. Istovremeno, borila se sa ćerkinim noćnim mokrenjem. Kao da nije bilo rešenja. A onda joj je ponuđena pomoć jedne žene koja se bavi alternativnim metodama. Pristala je. Urađeno je desetak tretmana na daljinu, i problem je bukvalno – NESTAO.
– Želela sam da upoznam tu divnu ženu. Čim smo se srele, rekla mi je da je uzrok problema zapravo u meni. Objasnila da su deca samo dobri sunđeri, upijaju sva nezadovoljstva nas odraslih, da se sve što nije u redu sa mnom, reflektuje na nju.

Pages: 1 2