Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Seminar
Veliki plavi krug i u njemu zvezda –
budi zvezda sopstvenog života
Seminar Veliki plavi krug i u njemu zvezda – budi zvezda sopstvenog života

Seminar
Veliki plavi krug i u njemu zvezda –
budi zvezda sopstvenog života

17. decembar, od 16-18 časova
Novi Beograd, Hotel Tulip In Putnik

Drugu godinu za radom, sa idejom da preraste u tradiciju i da se održava jednom godišnje u decembru, Youtube kanal Prepoznavanje i Jelena Đokić, kao autor koncepta Prepoznavanje organizuje seminar „Veliki plavi krug i u njemu zvezda – budi zvezda sopstvenog života“, u kome učestvuju pojedini sagovornici sa Youtube kanala Prepoznavanje.

Centralna tema ovogodišnjeg seminara, koji se održava u subotu, 17.decembra od 16-18 časova u hotelu Tulip In Putnik na Novom Beogradu (Palmira Toljatija 9) je samopouzdanje, treći energetski centar, Sunčev centar, naš identitet i kako da zasijamo u punom sjaju.

Učesnici seminara i teme su:

Goga Vergaš, holistički terapeut
„Gordost, bes i strah kao kočnice duhovnog rasta. Poverenje kao ključ za povratak u lakoću i radost života“
Dr Lea Imširagić, astrolog i energoterapeut
„Tajna samopouzdanja – nauči da uvek sijaš“
Tea Milanković, astrolog i energoterapeut
„Energetska psihologija u praksi: kako da osvestimo svoj pravi identitet i centar naše unutrašnje moći?”
Mila Marčeta, business i executive coach
“Sirena među ajkulama”

jelena-djokic-autor-koncepta-prepoznavanje

Jelena Đokić

O Yotube kanalu Prepoznavanje:

*Jelena Đokić, vlasnica agencije za odnose sa javnošću “Arietta” pune 23 godine je u svetu medija, prvo kao radio voditelj, zatim kao novinar i urednik u najvećim medijskim kućama u Srbiji, a od 2009. u svetu odnosa sa javnošću gde sarađuje sa brojim uglednim klijentima. Autor je i voditelj Youtube kanala za samorazvoj “Prepoznavanje”, gde razgovara sa ljudima koji je inspirišu da se menja na bolje. Svoja znanja svakodnevno obogaćuje, a trenutno studira astrohealing na Institutu Johanes Kepler u Beogradu. Reiki je praktičar.

gordana-goga-vergasholisticki-terapeut

Gordana Goga Vergaš

O predavačima:

*Gordana Goga Vergaš
Holistički terapeut Gordana Goga Vergaš je sertifikovani praktičar Rekonekcije i Rekonektivnog isceljivanja, hipnoterapeut, regresoterapeut, a u svojoj devetogodišnjoj praksi koristi tehniku isceljivanja vremenskih linija. Goga je i diplomirani aromaterapeut, veliki zaljubljenik u snagu i moć kojim eterična ulja dovode sva naša tela u balans. Srcem, sa puno ljubavi, ogromnim znanjem i iskustvom, svakom se klijentu posvećuje u celini. Zadovoljni klijenti, koji vode život u koji se vraća radost, smisao i harmonija su njena jedina preporuka.