humanost

Bilja Krstić o našoj humanosti
Naše malo nekome je zaista mnogo i potrebno

Večeras će Bilja poneti crvenu haljinu zajedno sa drugim poznatim i priznatim damama koje imaju 50 i više godina. Reč je o humanitarnoj modnoj reviji “Oboji u crveno svim srcem”, reviji najpoznatijih naših modnih kreatora sa ciljem isticanja značaja prevencije bolesti srca.

„Često se odazivam humanitarnim pozivima mada ne volim puno da govorim o tome. Ovoga puta ipak želim da skrenem pažnju da je važno da što više razmišljamo o prevenciji, da pazimo na sebe, da se redovno pregledamo, idemo na kontrole i takođe da ishranom ponegujemo sebe. Kada je zdravlje u pitanju često govorim o ishrani i sama svojim primerom savetujem druge. Niko nas ne može sačuvati ako sami ne pazimo na sebe. Možemo paziti i na druge. Nedavno sam skrenula pažnju, a evo i sada apelujem, da ko god može dobrovoljno da krv jer nikad se ne zna kada će vaš mali napor drugome spasiti život“, iskrena je Bilja.

Ovih meseci umetnica dosta putuje i vredno radi. Turneja je krenula. Skoplje, Podgorica, Sarajevo, Zagreb, Ljubljana a uskoro i Pariz.

„Mart mesec bio je planiran za dva velika koncerta. U Skoplju i u Podgorici. Bilo je veličanstveno a sale ispunjene do poslednjeg mesta. Divno je znati i svedočiti da prave emocije ne prolaze. Tako ćemo i mi sa zadovoljstvom putovati u zemlje bivše Jugoslavije. U maju mesecu nas već očekuju Sarajevo Zagreb i Ljubljana“, ističe umetnica koja zajedno sa orkestrom Bistrik vredno promoviše novi album Svod  i pažljivo bira pesmu za koju će u aprilu snimiti novi spot. U junu mesecu dva puta će pevati u Parizu. U okviru Dana Srbije i srpske kulture, i na festivalu Balkan traffic.