Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Seminar
Veliki plavi krug i u njemu zvezda –
budi zvezda sopstvenog života
Seminar Veliki plavi krug i u njemu zvezda – budi zvezda sopstvenog života

Seminar
Veliki plavi krug i u njemu zvezda –
budi zvezda sopstvenog života

 

dr-lea-imsiragic-astrolog-i-energoterapeut

Dr Lea Imširagić

*Dr Lea Imširagić
Dr Lea Imširagić je magistrirala na medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2005. godine na katedri za fiziologiju u oblasti magnetobiologije. Dalja istraživanja nastavila je u okviru astrologije, stekavši sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP, 2006. godine u Klivlendu, Ohajo (SAD).
Njen istraživački i inovativni duh je vodio da kroz oblasti akupunkture (IASC u Beogradu), cvetnih esencija (međunarodno sertifikovani Bahov praktičar), energetske psihologije (PEAT trener i sertifikacija Američke Asocijacije za Energetsku Psihologiju ACEP – The Association for Comprehensive Energy Psychology) i koučinga (TTT) pronađe zajedničku nit koja integriše naše Biće.

Lea je tvorac astrološkog sistema isceljivanja “Energetska Astrologija”, a sa suprugom Aleksandrom i nove tehnike u oblasti energetske psihologije – Astro meridijanska tehnika (AMT). Preko deset godina predavač je na konferencijama širom sveta, sa internacionalnim klijentima i studentima. Redovan je predavač na dvogodišnjem programu edukacije za praktičara energetske psihologije, predsednik je Asocijacije za Energetsku Psihologiju, kao i predstavnik ACEP-a za Srbiju. Autor je šest knjiga, od kojih su neke prevedene na engleski, ruski i turski jezik.
Leina vizija je širenje radosti kroz edukaciju ljudi o ostvarivanju zdravlja na sva četiri nivoa i postizanju celovitosti kroz energetsku komunikaciju.

tea-milankovic-astrolog-i-energoterapeut

Tea Milanković

*Tea Milanković
Tea Milanković je diplomirani ekolog. U toku studija paralelno se edukuje i u oblasti energetskih nauka, gde 2008. postaje i učitelj Inicijacijskog Tarot Majstora. Izučavajući arhetipove i njihov govor na nesvesnom nivou otkriva astrologiju kao savršeni jezik arhetipova, gde se iz ekologije životne sredine okreće ekologiji svesti.

Institut za astrološka istraživanja i edukaciju „Johannes Kepler“upisuje 2011. godine na kom iste godine postaje i saradnica. U martu 2015. stiče diplomu predavača kao i diplomu međunarodno sertifikovanog astrologa ISAR C.A.P.
U postdiplomskim studijama u oblasti AstroHealinga i Energetske astrologije otkriva potpunu vrednost ovog znanja, koje koristi u svakodnevnom radu sa klijentima i studentima Kepler Instituta i Asocijacije za Energetsku Psihologiju.
Tea u astrologiji pronalazi mogućnost tumačenja urođenih potencijala, kao i onih nesvesnih mehanizama koji dovode do disbalansa. Koristeći AstroHealing kao sistem koji otkriva na koji način možemo dostići i živeti svoj pun potencijal, izaći iz blokada i angažovati se svesno u svom životu, u svojoj praksi uključuje i različite energetske tehnike i vežbe (Energetska Psihologija) kao i cvetne, životinjske i minerale esencije.
Svakodnevno radi sa klijentima na Kepler Institutu, gde drži predavanja i vežbe iz različitih astroloških oblasti.

mila-marceta-business-i-excecutive-coach

Mila Marčeta

*Mila Marčeta
Mila Marčeta se poslednjih 17 godina nalazi na visokim direktorskim pozicijama u međunarodnoj IT korporaciji. Korporativni život je njena svakodnevica. Sve zamke, mane i prednosti je iskusila, nekad posrnula, ali uvek na kraju uspela. Naučila je kako najlakše i najbrže da kreira sopstveni uspeh kao žena, profesionalac i lider. Svoje bogato i raznovrsno korporativno iskustvo želi da upotrebi kako bi pomogla drugim poslovnim ljudima da lakše, brže i efikasnije koriste svoje resurse za postavljanje ličnih i korporativnih ciljeva i njihovo ostvarenje. Njeno lično iskustvo je obogatila i posebnom edukacijom u oblasti coaching-a, te tako poseduje sertifikate Coaching Akademije iz Beograda, kao i poseban sertifikat za korišćenje 20 najefikasnijih Coaching tehnika Dr Sc Nade Kaiser, docenta Univerziteta u Štutgardu. Trenutno je na dodatnoj edukaciji „NLP Business Practitioner“. Osnivač je i vlasnik coaching centra Sidro.