Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Seminar Nil Donald Volša
Promenite svoje emocije, pre nego što one promene vas
Seminar Nil Donald Volša Promenite svoje emocije, pre nego što one promene vas

Seminar Nil Donald Volša
Promenite svoje emocije, pre nego što one promene vas

Nil Donald Volš 31. marta prvi put dolazi u Srbiju kad će održati seminar „Promenite svoje emocije, pre nego što one promene vas.“

Seminar će se održati u hotelu Hyatt i tajaće 8 sati.

Otvoriće ga glumac, pisac i motivacioni govornik, Siniša Ubović:

“Pre 10 godina odgledao sam film o fascinantnom životu Nil Donald Volša i osetio istinu koju svako od nas u sebi nosi. Mnogo smo više od onoga što mislimo da jesmo! Velika mi je čast i zadovoljstvo što mi se ukazala priliku da otvorim dogadja jedne od najinspirativnijih ličnosti današnjice.” rekao je uvek nasmejani Siniša.

Za vreme seminara svi posetioci moći će da kupe knjigu “Devet promena koje će promeniti sve“ u izdanju Centra za osobnu izvrsnost, koja prati sam seminar. Cena knjige biće 999 dinara.

“Sve promene su za vaše dobro. Većina nas to tako i doživi nakon nekog vremena, kad se prašina slegne. Dok se promena događala, mnogi od nas su je doživljavali kao nešto najgore u životu, da bi na kraju otkrili njenu sasvim drugačiju formu. Ona bi postala nešto najbolje što nam se dogodilo u životu. Ali, činjenica je da ovo vredi za sve što nam se ikad dogodilo u životu, ali mi to ne znamo i zato to ne možemo prihvatiti. Nama se čini da su se stvari pogoršale. Ipak, sve su to “pakovanja” mehanizama uma jer su oni ograničeni unutar svojih konstrukcija i sećanja” – napisao je Nil Donald Volš o promenama u knjizi koja će se uskoro naći u prodaji.

Karte za ovaj seminar koji Nil Donald Volš prvi put drži u Srbiji, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima kao i u turističkoj agenciji Mediteraneo (Hajduk Veljkov venac 6).