Naslovna / Čuvari zdravlja / Prirodno protiv stresa
Osnažite koncentraciju, pamćenje i nervni sistem
Prirodno protiv stresa Osnažite koncentraciju, pamćenje i nervni sistem

Prirodno protiv stresa
Osnažite koncentraciju, pamćenje i nervni sistem

Svakodnevno smo izloženi sve većem broju stresnih situacija. Ponekad iz njih izađemo kao pobednici, ali nas često uvuku u začarani krug bezvoljnosti, nervoze, beznadežnosti i zabrinutosti. Kako da pomognemo sebi, i smirenog i bistrog uma krenemo u rešavanje problema?

Iz Rusije nam je stigao prirodni preparat, proizvod u svetu čuvene kompanije „Evalar“. U kvalitet njihovih proizvoda veruju milioni Rusa, ali i ljudi na našim prostorima.

glicin kutija 3Reč je o biološki aktivnom dodatku ishrani „GLICIN FORTE EVALAR“, koji pomaže u stanjima stresa, pojačane mentalne i nervne napetosti.

Koristi onima koji svakodnevno ulaze u neprijatne situacije i pod velikim su pritiskom u raznim oblastima života. Zaboravljaju, misli su im razbacane, teško uspevaju da uhvate dnevni ritam a uveče, tako iscrpljeni, ne mogu da spavaju, a i kada uspeju, to nije okrepljujući san.

U pakovanju su tablete koje sadrže kombinaciju amino kiseline glicin, i vitamina B1, B6 i B12.

Glicin se inače stvara u našem telu, ali kada se više trošimo, umaramo, gubimo koncentraciju, nervozni smo, potreban nam je u većoj količini. Zato što glicin normalizuje i aktivira proces zaštitnog kočenja u centralnom nervnom sistemu, doprinosi smanjivanju psihičke i emocionalne napregnutosti a povećava mentalne radne sposobnosti.

Kada mu se dodaju vitamin B1, važan za održavanje nervnog sistema, B6 (ako ga nemamo dovoljno usporeni smo, pospani, iziritirani) i B12, koji pomaže prirodnom obnavljanju strukture nervnog tkiva, povećanju koncentracije i pamćenju, dobijamo preparat koji je naš saveznik u borbi protiv stresa.

„GLICIN FORTE EVALAR“ pomaže svima koji se osećaju opterećeno i pretrpani su mentalno i emotivno. Žive dinamično, zgusnutog rasporeda obaveza, stalno su u žurbi, zabrinuti hoće li sve stići.

Nije lek, već prirodni preparat koristan za dobar rad našeg nervnog sistema. A svi znamo koliko smo često u situacijama koje nam ozbiljno troše živce!

„GLICIN FORTE EVALAR“ su tablete, dva puta dnevno isisa se po jedna tableta. I tako mesec dana, nakon kojih je preporuka da pauzirate deset dana. A zatim, možete ga opet koristiti ukoliko vam je potreban. Prvi efekti se brzo primete.

Zato nije slučajno što ga koriste oni koji su izloženi stresu. „GLICIN FORTE EVALAR“ im pomaže da se bolje koncentrišu, lakše pamte, budu manje napeti i nervozni, i dan završe mirnim snom.

Tako se stresni krug prekida, i vi se mirniji i bistrog uma suočavate sa svakodnevicom. Vaš organizam upotrebom ovog preparata dobija potrebne količine aminokiseline glicin i vitamina B1, B6 i B12, i vama se vraćaju volja i mentalna snaga. Kao da ste izašli iz mraka!

Spremni ste za sve izazove koji su pred vama. Nisu nestali ali ih vi podnosite i prihvatate na pravi način. I polako zaboravljate šta znači biti neprekidno pod stresom.

„GLICIN FORTE EVALAR“ možete kupiti u apotekama „Zdravlje iz Sibira“, pojedinim apotekama i „Lilly“ drogerijama. Ali i naručiti telefonom 011/275 97 27, radnim danima od 8 do 15 časova, od uvoznika, preduzeća „Darus farm“ iz Beograda.

Foto: promo