Lepa Brena
LJUBAV JE PRODRMALA NAŠE ŽIVOTE

Ceo svet je moja kuća. Iako već decenijama živi u Beogradu jedna od stvari na koju nikako ne može da se navikne je gužva u saobraćaju! Kako kaže, voli da poštuje i tuđe i svoje vreme.
– Kada žurite na neki sastanak i ometa vas tako prosta stvar ko što je saobraćaj, često možete da “iskočite iz šina”. Trudim se da ne nerviram, ali…
S obzirom na to da česti saobraćajni kolapsi u Beogradu mogu da je izbace iz ravnoteže, koje mesto je za nju antistresno, ono gde se uvek dobro oseća i kome se uvek vraća?
– Volim da putujem porodično, tako da je Majami neka baza od samog početka Bobinog i mog zajedničkog života. Ali, naučila sam kroz posao da je ceo svet zapravo moja kuća jer u svakom gradu i u regionu i u svetu postoji neko mesto gde volimo da jedemo, gde volimo da popijemo kafu, gde se družimo s prijateljima… Poslednjih godina često boravimo u Novom Vinodolskom, ali volimo i da zimujemo tako da smo tada obično na Zlatiboru ili u austrijskim ski centrima.

brena_boba
Zajedno uživaju u pesmi „A što ćemo ljubav kriti“

Antistres trenutak i antistres pesma. Brena se opušta na časovima joge i često meditira. Zanimljivo je da je njen „učitelj“ meditacije bio doajen našeg glumišta Nikola Simić, ranih osamdesetih godina, na snimanju filma „Nema problema“. A jogu je otkrila sama. I, po njenim rečima, preporučila bi je svim ženama.
Danas Brena u jednoj rečenici opisuje kako izgleda trenutak kada je potpuno opuštena, srećna i zadovoljna.
– Sedim s prijateljima i porodicom, smejem se i pričamo neke dogodovštine iz ranijih dana!
A koja je njena antistres pesma, ona koja “zaceli” dušu?
– „A što ćemo ljubav kriti“… I Boba i ja volimo tu pesmu.

Tekst: Jasmina Stefanović

Pages: 1 2