Ivan Bekjarev

Ivan Bekjarev u emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić
VAŽNO JE DA SE DOGOVORIMO SA SOBOM ŠTA ŽELIMO OD ŽIVOTA

Kako ljubav prema sportu prerasta u navijačku strast, ali onu dobru, kako nas zanimanje pronađe u životu i kako su izgledali putevi glume?! Proslavljeni i ostvareni glumac govori i o jednom sudbonosnom susretu na Pravnom fakultetu koji je doveo do ljubavi koja i danas traje

Kao dete u govoru nije razlikovao Č i Ć, a postao je glumac. I ko bi mogao da poveruje u to! Učiteljica je bila uporna a Ivan Bekjarev i danas ne može da se seti kako je uspela bez logopeda da mu pomogne. Srećom, ovaj glumac oduvek važi za umetnika sa jasnom i dobrom dikcijom te je tako dugo bio i radijski voditelj. Prvo, istorijsko, “Dobar dan” na talasima Studija b upravo je on izgovorio i bio hrabar da nakon velike popularnosti prihvati poziv i počne da radi u Radio Beogradu. A onda je popularnost postala još veća.

U razgovoru sa Aleksandrom Simić seća se i svojih drugara sa klase Fakulteta dramskih umetnosti koji više nisu među nama. Izražava zahvalnost profesorima koji su mu pomogli da postane zreo i dobar glumac, i životu koji i danas donosi dobre prilike.

Smatra da postoje susreti u kojima pri prvom pogledu možete osetiti da će ta osoba za vas biti važna. Takav susret i upoznavanje upravo je bilo i sa njegovom suprugom. I danas veruje u brak i smatra da bi ljudi trebali da se dogovore sa sobom šta žele i da su onda situacije lakše.
„Ako želiš porodicu, ako si tako rešio onda nema problema jer znaš šta hoćeš. Ako neko ne želi ili smatra da se više puta može ući u brak i to je u redu samo se moramo dogovriti sa sobom. Ništa nije idealno i naravno da u svakom braku ima nesuglasica ali to je sasvim normalno i to je život“, iskren je Bekjarev.

Kaže da ga je na neki način Novak Đoković svojim primerom naučio kako se treba ponašati prema ljudima koji vas prepoznaju i upitaju nešto na ulici. Takođe mu se divi ali i mnogim drugim posvećenicima u sportu i dodaje da kada se ne bi bavio glumom, kada bi imao više vremena po čitav dan bi pratio sportske prenose. Zahvalan je i što je upoznao i druži se sa velikim imenima srpskog sporta i ne krije da kao vatreni navijač Crvene Zvezde nema ništa protiv Partizana.

Iskreno govori i da, kako studente uči da prilikom greške u javnom nastupu treba da nastave dalje, takva se misao može preneti i na život.

Kaže da je gluma igra, a smeh neophodan. Voleo bi da još lepih poslova i uloga ostvari. Zvezda se, dodaje, voli zato što je zvezda a monodrama o njegovom privatnom životu zvala bi se „Smeh, samo smeh“.

Emisiju možete pogledati u sredu 3. avgusta od 22h na TV Naša.