karaoke

Humanitarne Vip karaoke
DONACIJA ZA ISIDORU BJELICU

Sinoć je u klubu Wurst Platz održan prvi festival humanitarnih VIP karaoka. Svojim božanstvenim glasom sve je osvojila Katarina Lazarević sa B92, koja je nakon pobede donaciju od 50.000 dinara namenila Isidori Bjelici

Svi koji su sinoć učestvovali na humanitarnom VIP karaoke festivalu ozbiljno su shvatili svoj zadatak i zabavili publiku koja je došla da podrži ovu humanitarnu inicijativu naših kolega, Natalije Dević, Marine Kotevski i Saše Ignjatovića. Tako smo imali priliku da uživamo u interpretacijama Katarine Lazarević, Dragane Mićalović, Kristine Milenković, Aleksandre Simić, Predraga Vasića, dr. Filguda i predstavnice portala Antistres vodič, Željke Zebić.
Na oduševljenje publike specijalni gost večeri bio je Savo Milošević koji je odrepovao Balaševićevu pesmu Šugar rep i na taj način podržao ovu humanitarnu ideju.
Interpretacija Katarine Lazarević je ostavila najjači utisak na žiri (a i na publiku), a mlada voditeljka je odlučila da donaciju od 50.000 dinara nameni lečenju Isidore Bjelice.
Pobeda je samo jedan manje važan segment ove priče koju organizatori nameravaju da nastave od septembra, dok je važnija želja da se privuče pažnja javnosti i nekome pomogne.
Pogledajte kako je izgledao prvi humanitarni VIP karaoke festival: lepo druženje, hrabri učesnici, aktivna publika i sjajna podrška jednoj humanitarnoj ideji.