Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Glumac Irfan Mensur Iskreno sa Aleksandrom Simić
Najdragocenija stvar u mom životu su moja tri sina
Glumac Irfan Mensur Iskreno sa Aleksandrom Simić Najdragocenija stvar u mom životu su moja tri sina

Glumac Irfan Mensur Iskreno sa Aleksandrom Simić
Najdragocenija stvar u mom životu su moja tri sina

„Svakodnevno me raduju uspesi mojih sinova i trudio sam se, i nastojim, da im budem pre svega prijatelj i drugar. Moj najmlađi sin želi da se bavi glumom i na trenutak sam se uplašio znajući šta ga čeka ali sam ponosan jer to znači da smo Srna i ja preneli na njega deo nas i ponosan sam“, kaže Irfan Mensur i dodaje da su porodica i prijateljstvo za njega svetinja.

Neki jako bliski prijatelji neočekivano su ga izdali ali im nije to rekao jer nije želeo da izazove dalju lavinu loših osećanja. Danas je za njega najveći prijatelj onaj ko može da oseti šta je potrebno i onda kada se to ne kaže.
Glumac govori o osećanju poniženja koje je doživeo devedesetih godina u gradu u kome je živeo i stvarao i zbog čega je otišao iz Beograda ali i odlučio da mu se vrati. Govori i o svom odrastanju i pronalaženju identiteta i slobodi izbora da verujemo u šta mi sami želimo.

Nije voleo stege i konvencije pa je oba braka na drugačiji način sklopio. Znao je da su završeni onda kada više nije video „zajednički put kojim koračaju“ ali je ostao u dobrim odnosima sa ženama koje su majke njegovih sinova i sa kojima je proveo divne godine.
Irfan voli da radi i stvara, i to ga ispunjava, Svakoga dana izmisli novu obavezu i zadatak koji kada ispuni oseća zadovoljstvo. Iako deluje kao vrlo miran čovek kaže da je to zapravo maska za nemir u njemu ali da i taj nemir može biti dobar pokretač. Nakon infarkta 2013 godine, promenio je svoje misli, više voli sebe i još čini više dobrog za svoje najbliže.

Aleksandri Simić otkrio je da se čudi da je i danas neretko naivan i da poveruje ljudima jer ne može da zamisli da oni pokadkad imaju i skrivene misli i namere.

Za Irfana život je porodica, kada ima neki problem sebi kaže – rešen je, sada dozvoljava da se nada, najmirniji je kada je nemiran, sebe često pita da li je mogao drugačije, srećan je kada završi dobar dan a njegova najdragocenija stvar u životu su tri sina.
Emisija se emituje premijerno na TV Naša u nedelju 24. aprila u 17h, i u repriznim terminima u sredu 27. aprila u 13h i u petak 29. aprila u 23h.