Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Anđeoska magična mantra pete dimenzije 2
Anđeoska magična mantra pete dimenzije 2

Anđeoska magična mantra pete dimenzije 2

14. decembar 2015. god. u 18 časova
Mesto održavanja: Hotel Park, Njegoševa 2, Beograd
  

Ova Sveštena Anđeoska Mantra je univerzalna energija i možemo je primenjivati s bilo kojim ciljem: isceljivanje, postizanje ciljeva, harmonizacija odnosa, čišćenje prostora, čišćenje misli i emocija, oslobađanje od bilo čega i razvezivanje, blagoslov, osveštavanje i punjenje svetlošću jela i vode, itd.
 
Tokom ove radionice prisutni će se upoznati s novom tehnikom za postizanje ciljeva pomoću Anđeoske Magične Mantre Pete Dimenzije. Radeći s ovom energijom u velikoj grupi, zajedno, na radionicm postižemo mnogo moćnije rezultate, čak i kada radimo na ličnom problemu, za koji znamo samo mi i niko drugi.
 
Uslov za učešće na radionici ne postoji. 
Mogu prisustvovati i oni koji nisu pohađali novembarsku radionicu Anđeoska Magična Mantra Pete dimenzije 1.
Radionicu održava: Reiki učitelj Margarita Milenković
Trajanje radionice: 1,5-2h
Na kraju radionice dobija se: skripta
Kotizacija za učešće na radionici iznosi: 1.500 dinara

Pohađanjem bilo koje naše obuke, pomažete socijalno ugroženim porodicama s maloletnjom decom, koje udruženje „Reiki Srbije“ podržava u saradnji s Centrom za zaštitu odojčadi, dece i omladine, Zvečanska 7, Beograd.

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora uduženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na broj telefona: 065 905 22 22 ili na mail: aida@reiki.rs