Naslovna / Čuvari zdravlja / Deo svetskog trenda
Sa akcentom na razvoj zdravih navika
Deo svetskog trenda Sa akcentom na razvoj zdravih navika

Deo svetskog trenda
Sa akcentom na razvoj zdravih navika

Doktor Danijela Karamarković, dijetolog i rukovodilac Centra medicinske estetike Merkur, pojasnila je: „Pravilna ishrana zajedno sa fizičkom aktivnošću su lekovi u rukama svakog pojedinca. Jedino ovakva ishrana može da prevenira sve hronične nezarazne bolesti među kojima je i dijabetes, bez obzira na genetsku predispoziciju. Danas je u Srbiji svako četvrto dete gojazno, što predstavlja ozbiljan zdravstveni problem sa brojnim komplikacijama i posledicama“.

Dr Danijela Karamarković

Dr Danijela Karamarković

Da smo u korak sa svetskim trendovima potvrđuje i dr Nedeljko Milosavljević, direktor Centra za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu. „Kako bi u današnje vreme jedno preduzeće opstalo u sve agresivnijoj konkurentskoj trci, neophodno je da se izdvoji od drugih na tržištu, a to može postići jedino stalnim unapređivanjem svojih proizvoda, usluga i poslovnih procesa putem uvođenja inovacija. Kompanija Swiss Nature je odličan primer kako se kroz strategiju licenciranja kvalitetnih tehnologija može postići izvanredan uspeh.  Drago nam je da takav model poslovanja primenjuju i u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu“.

dr Nedeljko Milosavljević

Dr Nedeljko Milosavljević

Natali Mićović u ime kompanije Swiss Nature istakla je: „U ovom trenutku možemo da kažemo da nas vojska zadovoljnih potrošača stimuliše da idemo dalje i da budemo još bolji, pa je u planu razvoj još novih proizvoda i novih tržišta za plasman. Svet je veliki i treba ga osvojiti“.

Gosti su imali priliku da probaju deo proizvoda iz asortimana kompanije Swiss Nature, među kojima su najzastupljeniji bili dezerti.