Deo svetskog trenda Sa akcentom na razvoj zdravih navika

Deo svetskog trenda
Sa akcentom na razvoj zdravih navika

Doktor Danijela Karamarković, dijetolog i rukovodilac Centra medicinske estetike Merkur, pojasnila je: „Pravilna ishrana zajedno sa fizičkom aktivnošću su lekovi u rukama svakog pojedinca. Jedino ovakva ishrana može da prevenira sve hronične nezarazne bolesti među kojima je i dijabetes, bez obzira na genetsku predispoziciju. Danas je u Srbiji svako četvrto dete gojazno, što predstavlja ozbiljan zdravstveni problem sa brojnim komplikacijama i posledicama“.

Dr Danijela Karamarković

Dr Danijela Karamarković

Da smo u korak sa svetskim trendovima potvrđuje i dr Nedeljko Milosavljević, direktor Centra za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu. „Kako bi u današnje vreme jedno preduzeće opstalo u sve agresivnijoj konkurentskoj trci, neophodno je da se izdvoji od drugih na tržištu, a to može postići jedino stalnim unapređivanjem svojih proizvoda, usluga i poslovnih procesa putem uvođenja inovacija. Kompanija Swiss Nature je odličan primer kako se kroz strategiju licenciranja kvalitetnih tehnologija može postići izvanredan uspeh.  Drago nam je da takav model poslovanja primenjuju i u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu“.

dr Nedeljko Milosavljević

Dr Nedeljko Milosavljević

Natali Mićović u ime kompanije Swiss Nature istakla je: „U ovom trenutku možemo da kažemo da nas vojska zadovoljnih potrošača stimuliše da idemo dalje i da budemo još bolji, pa je u planu razvoj još novih proizvoda i novih tržišta za plasman. Svet je veliki i treba ga osvojiti“.

Gosti su imali priliku da probaju deo proizvoda iz asortimana kompanije Swiss Nature, među kojima su najzastupljeniji bili dezerti.

Antistres misao