Naslovna / Antistres vodič TV / Colonia na CMC festivalu Vodice
Nova era
Colonia na CMC festivalu Vodice Nova era

Colonia na CMC festivalu Vodice
Nova era

Prvi dan juna obeležio je izlazak novog CD-a hrvatske grupe “Colonia” (Kolonija), čije su se pesme u protekle 22 godine koliko postoje, pevale i postale hitovi za sva vremena u celom regionu. Ogromna energija koja izbija iz numera ali i njih na sceni, hvatanje u korak sa svetskim trendovima i otvorenost prema publici, stvorili su od ove grupe one koje čak i ako ih ne smatrate najboljima, svakako jesu u vrhu, posebno kada je reč o dens muzici.
“Colonia” je novi, 13-ti album simboličnog naziva “Nova era”, objavila za “Jugoton Croatia Records”, i predstavila se koncertom ali i nastupom u glavnom delu programa na ovogodišnjem, jubilarnom, desetom po redu muzičkom festivalu “CMC festival Vodice”. Publika u ovom primorskom gradiću je u sekundi oduževljeno prihvatila nove pesme, kojima su opet napravili korak napred. Jasno da je reč o albumu koji će se dugo, dugo slušati i pevati. “Colonia” se predstavlja muzikom objavljenom na CD-u ali dostupnom i na svim aktuelnim digitalnim platformama (ITunes, Deezer, Google Play i dr.).
U grupi je od ovog albuma i nova pevačica Ivana, puna energije i uvek nasmejana, savršena za bend koji je upravo po tome prepoznatljiv.
O planovima, hedonizmu, željama, pričali smo sa Ivanom i Borisom u Vodicama, i saznali koji je voz najbolji, šta je obavezno na početku obroka i šta ćemo raditi kada dođu u Beograd.
Tekst i foto: Željka Zebić