Bars edukacija

Bars edukacija sa Jelenom Milanović

12. novembra od 10 do 18 h

Često imamo osećaj da nam je memorija sistema prepuna, da fali samo još jedna kap i čaša će nam se prepuniti … Ovom laganom masažom glave, oslobodićete se napetosti, stresa, strahova i bolova. O brisaćete ono što vam nije potrebno.

BARSI su 32 tačke na glavi koje kada se lagano dodiruju otpuštaju elektromagnetne naboje svih naših misli i daju nam osećaj lakoće i oslobođenosti.
Ako bih morala da opšem Barse u jednoj reči – to bi bilo BRISANJE.

Na BARS obuci ćete za jedan dan ovladati ovom tehnikom, praktičnim radom i teorijskim delom. Primićete dva BARS tretmana i daćete dva BARS tretmana. Na seminaru ćete naučiti i kako da koristite pitanja koja su verbalni deo ove tehnike, dobićete izjave čišćenja (kliringe) i uputstva za rad sa njima.

Ovo je sertifikovana obuka i stičete zvanje Bars Praktičara, dobićete priručnik sa detaljnim uputstvima za rad i internacionalni sertifikat da možete raditi kao praktičar i to naplaćivati bilo gde u svetu.
Posle završenog seminara imate mogućnost da u svakoj prilici pomognete sebi ili svojim najbližima, da doprinesete svojoj budućnosti i svom finansijskom budžetu.

Da li znate da svako može da nauči da radi Barse za samo jedan dan?

Šta je to što je mene toliko oduševilo i dovelo me ovde gde sam danas?
Osećaj da sam se osobodila strahova i sumnji u sebe, da spavam “kao beba”, da jednostavno mogu sve, ako to želim. I naravno da naučim da IZABEREM za sebe!

ŠTA JE ONO ŠTO BISTE VI IZABRALI KADA BI SVE BILO MOGUĆE?

Učešće na seminaru je 220 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve koji dolaze prvi put, a za one koji ponavljaju i decu do 16 godina 110 evra. Za decu do 16 godina učešće je besplatno
Moguće je platit preko računa, platnom karticom ili lično.

Ako želite bilo šta da promenite, prvo izbrišite ono staro. To ćete učiniti najbolje sa Barsima. Ja sam pravi primer za to.
Sa radošću, lakoćom i slavljem,

Jelena Milanović, sertifikovani Bars i Body Process Facilitator
www.jelenamilanovic.com
00381 63 233 351